Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 5x 2 bioscoopkaarten voor Anyone But You

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 5x 2 bioscoopkaarten voor Anyone But You weggeven.

Anyone But You

In de komedie Anyone But You lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.

Anyone But You draait vanaf 4 januari in de bioscoop. Naast Sydney Sweeney en Glen Powell spelen ook Alexandra Shipp, Dermot Mulroney en Hadley Robinson in de film.

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om Anyone But You in de bios te zien? Wij mogen 5x 2 kaartjes weggeven. Enne, dat is nog niet alles. De gelukkige winnaar ontvangt ook nog eens een cosmetic bag en een tote bag.

Anyone but you

Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes.

[mail-win-form id='110']

Deze actie loopt tot en met woensdag 27 december. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.