Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Party Issue ligt nu in de winkel

Get it while it's hot.

Bibi Breijman schittert op de cover van Grazia's Party Issue. In een exclusief interview rekent de zangeres onder meer af met iedereen die kritiek had op haar relatie afgelopen jaar. 'Ik snap niet waarom er zo'n enorm taboe op vreemdgaan ligt.'

Verder in dit nummer:

✨ Toen Anne Vedder en haar vriend Stephan Leicher werden verrast door een positieve zwangerschaptest, wilde de Vedder & Vedder-oprichtster het eerst voor haar inner circle houden. Maar nu mag iedereen het weten: ze krijgen een baby. 'Dit is gewoon ons kindje!'

✨ Ze gooide hoge ogen met haar deelname aan de Beste Zangers. Nu wil Numidia meedoen aan het Eurovisie Songfestival, heeft ze haar eigen show in Paradiso, staat ze op grote festivals en gaat ze op tour met Davina Michelle.

Willem Voogd, Ilse Paulis en Guido Spek staan in de finale van Expeditie Robinson 2023. Aan Grazia vertellen de kandidaten waarom zij de ultieme Robinson zijn.

✨ In haar boek Dhr. Bosch denkt ervan overtuigd te zijn een vrouw te willen worden blikt Jessie Maya terug op haar moeilijke jeugd en jarenlange transitieproces, dat ze als eerste transgender in Nederland deelde via YouTube.

✨ Een nieuwe liefde, eindelijk meer rust, een dikke vette financiële meevaller? Wat voorspellen de sterren dit jaar voor je? Check snel Grazia's XXL-jaarhoroscoop!

Dit en nog veel meer lees je nu in Grazia. Bestel 'm hier.

Ook lees je weer columns van Mascha Feoktistova en Jaimie Vaes, showen we je de leukste party boots en vertellen we je meer over de comeback van de tepel. In onze Real Life Special lees je diverse waargebeurde verhalen: van ontsnappen uit een sekte tot kiezen tussen je vriend of hond.

Grazia's Party Issue ligt nu in de winkel!

Fotografie: Kwado Amfo, Martijn Senders