Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de volledige naam van het dochtertje van Paris Hilton

Paris heeft haar kindje opnieuw naar een stad vernoemd.

2023 GQ Men Of The Year

Paris Hilton maakte onlangs bekend dat ze moeder is geworden van een dochtertje. Het meisje is ter wereld gekomen via een draagmoeder. Website The Blast heeft nu de hele naam van het meisje kunnen achterhalen.

Dochtertje

Eind november verraste Paris haar fans met het heugelijke nieuws dat ze moeder is geworden van een dochtertje. Website The Blast heeft de geboortepapieren in handen en weet daardoor hoe de kleine spruit heet. Het meisje is op 11 november geboren in een ziekenhuis in Los Angeles en heeft de naam London Marilyn Hilton Reum gekregen.

Paris deelde zelf al dat haar dochtertje de naam London heeft gekregen, maar een tweede naam was nog niet bekend. "Thankful for my baby girl", schreef ze bij een foto van een rompertje met de naam London erop.

Zoontje

Begin dit jaar verwelkomde Paris ook al een zoontje via een draagmoeder, namelijk Phoenix. De beauty liet tijdens het Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala afgelopen december weten dat zij en haar man Carter Reum al sinds de coronaperiode volop bezig met de IVF-procedure.

Zo vertelde ze dat ze graag een gezin wilden stichten waardoor ze begonnen waren rond de tijd dat de wereld op slot ging. “Ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken.” Uiteindelijk is Paris haar wens uitgekomen, maar dan via een draagmoeder.

Naam

Paris heeft de naam London met een reden gekozen. Begin dit jaar vertelde ze in haar podcast This is Paris dat ze van de namen van steden houdt. Zo legde ze toen uit waarom haar zoontje Phoenix heet. “We hebben ervoor gekozen om hem Phoenix te noemen. Een naam die ik jaren geleden al had uitgekozen wanneer ik aan het zoeken was naar steden om de naam van mijn kindje op te baseren”, aldus Paris. “Phoenix was ideaal omdat het de mythologische betekenis heeft van een vogel die kan herrijzen uit zijn as en daarna terug kan vliegen.” Aha!

Bron: RTL, The Blast | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • Paris Hilton attends 2023 GQ Men of the Year at Bar Marmont on November 16, 2023 in Los Angeles, California. CAP/MPI/IS/CSH ©CSH/IS/MPI/Capital Pictures