Te cute: Sem de Coninck laat babykamer zien

'Enorm ons best gedaan voor ons kleine vriendje'

Het is aftellen voor Sem de Coninck. De realityster is hoogzwanger en maakt zich, samen met lover Jason, op voor de komst van hun eerste kindje. En nu de babykamer ook af is, zijn de parents to be he-le-maal klaar voor hun kleine spruit. Op Instagram deelt Sem hoe de kamer is geworden.

Babykamer

“De babykamer 🧸🤍 Enorm ons best gedaan voor ons kleine vriendje om straks in een heerlijk kamertje te kunnen slapen”, schrijft Sem op Instagram. “Met een beetje hulp hier en daar hebben we er wat moois van gemaakt.” Daarbij deelt de influencer een serie kiekjes van het kamertje. Daarop zien we veel neutrale kleuren, een bedje met schattige knuffeltjes erin, de commode met een mooie spiegel erboven, de eerste kleine schoentjes en natuurlijk een ruime kledingkast. “Lief klein ventje, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!” Aahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Mooi plekje

Volgers van Sem zijn ook onder de indruk van het kamertje, zo laten ze weten onder de post. “Wat een mooi plekje krijgt hij bij jullie 😍”, schrijft iemand. “Aaah zo mooi 😍”, zegt Evie van Vliet. “Cute!”, “Wat prachtig ingericht Sem!” en “Heel erg mooi gedaan!” klinkt het verder. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Growing and glowing

Op Instagram houdt Sem haar volgers goed op de hoogte van haar zwangerschap. Zo deelde ze eind november nog een belly update. “Ik ben inmiddels 34 weken zwanger. Ik krijg regelmatig opmerkingen van: ‘Oh, wat een klein buikje’, en ‘Oh, het valt wel mee’”, schreef ze toen. “Toch geeft Sem aan dat ze voor haar zwangerschap een stuk kleiner was en geen kilo aankwam. “Ik ben twaalf kilo aangekomen en heb opeens een flinke buik.”

Dat Sems lichaam door haar zwangerschap verandert, is iets waar ze erg aan moest wennen. “Tuurlijk ben ik trots dat mijn lichaam dit kan en gewoon een mensje aan het maken is. Maar dat neemt niet weg dat het moeilijk kan zijn om je lichaam te zien veranderen en je opeens allemaal ongemakken krijgt.” Wij wensen Sem in elk geval veel succes met de laatste loodjes!

Bron: Instagram @semdeconinck | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws