Budgettoppers: deze 6 beautyproducten hebben een fijn prijsje

Goede kwaliteit voor een klein prijsje.

Een goed beautyproduct hoeft heus niet duur te zijn. Voor deze mooimakers hoef je niet diep in de buidel te tasten. Wij zetten zes budgettoppers op een rij!

Voor een prinses

TikTok is al maanden in de ban van de Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara, en wij snappen wel waarom. Met deze mascara creëer je in een handomdraai wimpers met dat jaloersmakende va va voom volume-effect!

€3,99

Only you

Kus onzuiverheden vaarwel met het zuiverende kleimasker van Only You. Dankzij hoofdingrediënt houtskool worden je poriën ontstopt, waardoor je de kans op mee-eters verkleint. Ideaal! Verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

€7,95

Betoverend mooi

Maybelline heeft haar Superstay Vinyl Ink-collectie uitgebreid met drie spiksplinternieuwe lipsticks. De lipsticks zijn smudge-proof, langhoudend én je hebt maar één laagje nodig voor een volledige dekking. Wat wil je nog meer? Onze favoriet: Charmed.

€17,99

Glowing

Holland and Barrett heeft een nieuwe skincare-collectie gelanceerd: De Tuinen Premium. De collectie bestaat uit onder meer fijne crèmes en gezichtreinigers. Deze Vitamine C + Hyaluronzuur Face Wash reinigt en voedt je huid en geeft je huid ook nog eens een zijdezachte glow.

€14,99

budgettoppers

Zenmoment

Met Weleda’s Aroma Shower Comfort maak je van je douchebeurt een heus zenmoment. De crème reinigt en voedt je huid en door de warme geurencombinatie van vanille, steranijs en citroen word je onder de douche helemaal relaxed.

€6,99

Alleskunner

Geschikt voor je lippen, wangen, neus en gezicht: de Jumbo Face Sticks van NYX Professional Makeup zijn echte alleskunners. De zes verschillende kleuren zijn parel-gepigmenteerd, waardoor ze een mooie shimmer achterlaten. Afgebeeld: Coconut Cake. Verkrijgbaar bij Douglas.

€8,50

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws