Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Lidl verkoopt dupe van peperdure La Prairie crème

Hebben!

We zijn dol op exclusieve huidverzorging en verwennen onszelf het liefst met kostbare producten. Toch kunnen de prijzen hiervan aardig oplopen. Lidl verkoopt nu – opnieuw – een dupe van één van de duurste huidverzorgingsproducten ter wereld. En dat voor slechts 3,99!

Diep in de buidel tasten

We doen er alles aan om onze huid zo mooi mogelijk te houden en smeren ons suf met allerhande dure crèmes en maskers. Voor sommige huidverzorgingsproducten moet je best wat betalen, maar ze zouden wel een bijzonder goede werking hebben door de ingrediënten die ze bevatten. Je moet er dus even voor in de buidel tasten, maar krijgt er ook een perzikhuidje voor terug. Zou je denken...

Toch zegt de prijs van een crème niet altijd alles over de kwaliteit. Lidl verkoopt een lijn met ingrediënten die je ook in een van de meest luxe crèmes ter wereld vindt, enne...het internet wordt wild! Het gaat om de La Prairie Cellular Radiance Cream, die je zo'n €565 kost.

Te gekke dupe van Lidl

Vind je zo'n bedrag toch echt teveel van het goede? We get that! Supermarkt Lidl verkoopt dus een dupe met naar verluidt bijna dezelfde ingrediënten. De Cien Cellular Beauty-lijn bestaat uit een dag- en nachtcrème, serum en een mousse speciaal voor je ogen. Een product als deze kost je hier slechts €3,99.

De dupe was al eerder een enorme hit en ook dit jaar zien we TikTok er weer mee volstromen. “Meiden ren naar de Lidl, want de €500 dupes zijn er weer!”, schrijft deze TikTokker.

@elainebracke Al jaren fan van deze lijn💜🫶🏼 De serums, oog-, dag- & nacht cremes zijn er eindelijk weer! 🤩🤩🤩 #serum #dagcreme #nachtcreme #oogcreme #lidl #lidlcreme #lidlserum #cellularbeauty #cienlidl #cien #skintok #skincare #budget #budgetskincare #voorjou #fy ♬ original sound - jake

Geheim ingrediënt

Waarom dit zo'n enorme hype is en een wondermiddeltje voor je huid? Omdat het een zelfde ingrediënt zou bevatten als de mega dure crème van La Prairie. We hebben het over de werkzame stof Myramaze – dat de meest droge huid hydrateert en bij langdurig gebruik de huidtextuur verbetert.

Let wel: deze populaire dupe van de high-end crème is al meerdere jaren op rij ontzettend gewild. Wil je de lijn bemachtigen? Dan weet je wat je toe doen staat: run, don't walk!

Bron: Fem-fem, Lidl | Beeld: Emily in Paris