Oh no! Dubbel verdrietig nieuws voor Gwen van Poorten

'Het gaat gewoon echt even helemaal niet goed'

Vanochtend deelde Gwen van Poorten enorm verdrietig nieuws. De verloving tussen haar en haar vriend is verbroken, en alsof dat nog niet genoeg om te verwerken is, is de presentatrice tijdens een verhuizing ook nog eens al haar spullen kwijtgeraakt. Ze doet geëmotioneerd haar verhaal op Instagram.

Verdrietig nieuws

”Jongens, ik moet jullie wat vertellen. En dat is niet makkelijk. Maar het voelt te groot om nog mee te wachten”, begint ze haar verhaal in haar Instagram Stories. “Ik heb een aantal weken geleden mijn relatie en verloving verbroken”, vertelt ze. Sad! De presentatrice werd drie maanden geleden namelijk nog ten huwelijk gevraagd. Maar dat is niet het enige waardoor Gwen ontroostbaar is.

“Er is ook iets anders gebeurd waardoor ik heel verdrietig ben op het moment”, legt ze uit. Tijdens de verhuizing die Gwen erop heeft zitten, is er iets flink misgegaan. Ze had al haar spullen opgeslagen op de verdieping onder haar nieuwe woning, maar door een miscommunicatie hebben verhuizers van de vorige bewoners al haar spullen die ze bezit meegenomen en laten vernietigen. “Met alles bedoel ik alles. Al mijn foto’s, erfstukken, herinneringen, kleding. Mijn hele leven”, schrijft ze. Oh no!

Gwen is zichtbaar geëmotioneerd wanneer ze verder vertelt. “Dus ik zit nu in een huis dat echt prachtig is. Ik heb de inboedel overgenomen, maar alles is weg. Wat de verzekering gaat dekken, dat boeit niet, want alles is weg.”

Kwetsbaar

“Ik ben echt mijn best aan het doen om mezelf bij elkaar te rapen. Maar ik weet gewoon even niet hoe ik verder moet”, vervolgt een kwetsbare Gwen. “Het gaat gewoon echt even helemaal niet goed. En het is ook wel even verhelderend om dat te zeggen, want zo ziet het er niet uit op mijn tijdlijn.”

Toch is ze ook opgelucht dat ze dit dubbel verdrietige nieuws nu de wereld ingeslingerd heeft. Op haar feed verschijnt even later een bericht waarin ze haar volgers bedankt voor de reacties. ”Ik ben heel blij dat ik het heb verteld. Bedankt voor alle troost! ❤️ Even geen poppenkast meer. Voor nu is het even allemaal he-le-maal kut. En stapje voor stapje gaat vast alles weer beter worden. Ik heb dat hele “new year new me” wel heel erg letterlijk genomen.”, luidt de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Reacties

Het regent steunbetuigingen van bekend en onbekend Nederland onder de post van Gwen. ”You got this❤️”, laat Monica Geuze achter. Sylvana Ijsselmuiden schrijft: ”Dit kun jij lieverd!! Alle kracht en liefde jou kant op❤️.” Linda Hakeboom laat een stel lieve hartjes achter en een ander geeft haar mee: ”Hoe verdrietig dit ook allemaal is…jij komt hier alleen maar sterker weer uit!!!💪🏻❤️🙌”

Ook namens de redactie van Grazia wensen we Gwen natuurlijk veel sterkte toe!

Bron: Instagram @gwenvanpoorten, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @gwenvanpoorten

Laatste nieuws