Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan is vandaag je geluksdag

Dit hebben de sterren voor jou in petto.

Is jouw sterrenbeeld Stier? Lucky you! Vandaag, woensdag 6 december is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Stier: 21 april – 20 mei

De planeten die in jouw teken staan, Jupiter en Uranus, lopen nog steeds retrograde, waardoor je voor je gevoel nog steeds een beetje vast kunt zitten.

Je wilt vooruit, alleen gaat dit moeizaam of laten resultaten nog even op zich wachten. Weet dat dit niet aan jou ligt, jij doet je best. Die ontwikkelingen komen wel, voor nu is het belangrijk dat je onderzoekt of dit echt is wat je wilt of datgene waar je hart ligt.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) |Beeld: Netflix (Selling Sunset)

Laatste nieuws