Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: Fabrizio scheert zijn baard af en we herkennen hem haast niet terug

De realityster is voor het eerst sinds 18 jaar te zien met een glad gezicht.

Fabrizio Tzinaridis kennen we natuurlijk vanwege zijn stoere tatoeages, donkere lokken en scruffy baardje. Tijd voor iets anders, dacht de knappe realityster; hij onderging een cosmetische ingreep en laat een tattoo op zijn kin weglaseren. Enne...daarvoor moest zijn baard er ook af! Op Instagram spotten we zijn nieuwe look – zónder baardje! – en herkenden hem haast niet terug.

Cosmetische ingreep

“Om de zoveel tijd ga ik eens langs bij de esthetische kliniek van Daniel Dimovski voor onderhoud”, vertelt Fabrizio aan Het Laatste Nieuws. “Dat was nu ook de planning. Maar ik had al vaker opgemerkt dat mensen een behandeling aan hun kin hadden laten doen. Dus vond ik het wel interessant om mijn kaaklijn te laten verstrakken. Ik was daar nooit onzeker over, maar onder mijn baard zat wel een dubbele kin verstopt”, legt hij uit.

Nieuwe look

Fabrizio is erg open over hetgeen dat hij aan zijn uiterlijk laat doen, en van negatieve reacties trekt hij zich niets aan. “Ik weet dat er alfamannetjes zijn die hier kritiek op hebben, maar dat moeten zij weten. Ik ga er geen geheim van maken dat ik soms botox gebruik of zulke behandelingen onderga. (…) Ik had niet verwacht dat het zo’n impact zou hebben. Ik heb dan ook gigantisch veel berichten gekregen dat ik bijna onherkenbaar ben.”

Enne...onherkenbaar, dat is-ie! We weten niet of het nu de ontbrekende baard is óf zijn gloednieuwe, strakke kaaklijn – waarschijnlijk een combinatie van – maar we herkenden hem bijna niet terug!

En met ons vele anderen. Fabrizio vertelt dat zelfs zijn broer hem amper nog herkende! “Het is volgens mij mijn baard die mensen missen. Toen ik hem gisteren, na 18 jaar afschoor, moest ik ook even twee keer in de spiegel kijken, hoor. Maar ik vind het wel iets hebben zonder baard, zo zie ik er veel jonger uit”, stelt hij. Ach, eerlijk is eerlijk: Fabrizio kan de gladde look zéker hebben.

Bron: Reality | Beeld: De Bachelor België