Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s voor dit weekend

Je hoeft je niet te vervelen.

Weekend is here! En dus maken we plannen voor onze vrije dagen. Heb jij nog niks op de agenda staan, maar wil je wel wat leuks doen? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s voor dit weekend. Komen ze:

Ga Holiday shop hopping in Amsterdam

Dit weekend kun je je hart ophalen in de Amsterdamse Czaar Peterstraat. Daar staat namelijk de Holiday Shop Hop op de planning! Met gratis entree, exclusieve kortingen, een sfeervolle kop warme chocolademelk en een bijzondere rondleiding zit je helemaal goed.

holiday shop hop

Shop Hop is in het leven geroepen om te laten zien dat het in Amsterdam bruist van de lokale ondernemers. Zo vind je onder de deelnemende winkels onder meer La Louème, Lait de Choco, MARIE MARIE, en Shaggies. Van interieur tot wijn en van vegan bonbons tot handgemaakte tassen: je vindt tijdens de Holiday Shop Hop ongetwijfeld een leuk cadeautje voor je dierbaren…of voor jezelf!

Waar:
Czaar Peterstraat, Amsterdam

Wanneer:
Zaterdag 2 december en zaterdag 16 december

Proosten tijdens het Fête du Champagne Winter Festival

In de zomer met een goed glas champagne of fijn wijntje op het terras zitten? Yes please! Maar ook in de winter valt er genoeg te proosten. Daarom kun je dit weekend genieten van de beste wijnen en champagnes in de Amsterdamse Kromhouthal tijdens het Fête du Champagne Winter Festival.

De hal wordt dit weekend omgetoverd tot een waar Winter Wonderland, waar je je kunt onderdompelen in bubbels, muziek, winterse activiteiten en haute cuisine van de bovenste plank. De kaartjes zijn bíjna uitverkocht, dus wees er snel bij!

Waar:
Kromhouthal Amsterdam, Gedempt Hamerkanaal 231

Wanneer:
Vrijdag 1 tot en met zondag 3 december

Kijktips

Geen zin om je neus eraf te vriezen en al je Sinterklaas- en Kerstmisinkopen al in huis? Dan kruip je dit weekend lekker met een goed glas wijn of een fijne mok thee weg op de bank met een film of serie!

Zo is er op Netflix voor elk wat wils te zien de komende periode. Vanaf morgen zijn er weer volop feelgood-kerstfilms aan het assortiment toegevoegd, en als je trek hebt in een goede portie spanning, actie, en luxe auto’s? Dan kun je je hart ophalen aan de Fast & Furious-films. Ook is de tweede set afleveringen van Squid Game: The Challenge vanaf morgen te zien bij de streaming-gigant.

Op Pathé Thuis kun je nu genieten van de speelfilm Jeanne du Barry, en op SkyShowtime is nu de heerlijke komedie Book Club: The Next Chapter verschenen, waarin de hoofdrollen vertolkt worden door Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen en Mary Steenburgen.

Kortom: genoeg leuks om je mee te vermaken dit weekend!

Brond: Beau Monde | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws