Zien: dit is de trailer van Verliefd op Bali

Markeer 1 februari maar alvast in je agenda!

Na Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba kunnen we binnenkort genieten van een derde Verliefd Op-film. Verliefd op Bali is vanaf 1 februari te zien op het witte doek. Enne, uit de trailer – die zojuist gelanceerd is – blijkt dat de film veel goeds belooft!

Verliefd op Bali

In Verliefd op Bali gaat influencer Jenny samen met haar moeder en zus naar Bali om het as van hun overleden Indische oma uit te strooien. De dames zijn ontzettend verschillend en komen ieder dan ook met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Zo probeert Jenny haar carrière te redden, wil Dewi vooral meer weten over haar roots en hoopt Cornelie dat de reis ervoor zorgt dat zij en haar dochters weer hechter worden. Ook krijgen ze allemaal een love interest.

Net als voorgangers Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba heeft Verliefd op Bali ook een sterrencast. Zo schitteren onder anderen Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker, Soy Kroon, Nadja Hüpscher, Tara Hetharia, Mingus Dagelet, Wieteke van Dort en Juultje Tieleman in de film. Ook is de derde Verliefd Op-film weer geregisseerd door romkom-koning Johan Nijenhuis.

Benieuwd hoe de cast het doet? Bekijk hieronder dan de spiksplinternieuwe trailer van Verliefd op Bali:

Titelsong

Niemand minder dan Bibi Breijman mocht de titelsong van Verliefd op Bali voor haar rekening nemen. Iets wat ze heel bijzonder vond om te doen. “Het was de mooiste reis van het afgelopen jaar, het uitroepteken op mijn nieuwe album. Ik kan niet wachten om hem (het lied, red.) straks door de speakers van de bioscoop te horen knallen!”, deelt ze dan ook trots op Instagram. Wij kunnen ook niet wachten!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws