Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan is vandaag je geluksdag!

Dit kun je verwachten.

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Lucky you! Vandaag, zondag 3 december is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Maagd: 24 augustus – 22 september

Helaas kunnen er geregeld irritaties rijzen, zowel privé als zakelijk. Het is van belang dat je dit niet allemaal accepteert en over je grenzen heengaat. Spreek je uit en zeg eerlijk wat jij van iets vindt, dan kan er gegarandeerd iets veranderen in de situatie.

Verder is het aan te raden een workshop, cursus of opleiding te gaan volgen in iets dat je werkelijk interesseert of waar je enthousiast van wordt. Hier laad je enorm van op.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) |Beeld: Netflix (Selling Sunset)