Yes! Kerstafleveringen Virgin River nu te streamen bij Netflix

Wij weten wat we vanavond gaan doen!

Goed nieuws voor Virgin River-fans! De twee kerstafleveringen – die onderdeel zijn van seizoen vijf – staan nu op Netflix!

Happy holidays!

Begin september konden we dan eindelijk genieten van het eerste deel van het vijfde seizoen van Virgin River. In het vijfde seizoen zagen we dat er nieuwe romances opbloeiden en werden vragen beantwoord. Ook kwamen er vragen bij: want wie is de biologische vader van Mel (Alexandra Breckenridge)?

In het tweede deel van het vijfde seizoen hopen we hierachter te komen. Enne, de laatste twee afleveringen van het seizoen zijn heuse kerstafleveringen. De holiday specials zijn nu te zien op Netflix!

Nieuw seizoen

Onlangs liet Netflix weten dat er ook een zesde seizoen van Virgin River komt. Door de stakingen in Hollywood liep het zesde seizoen echter vertraging op. Inmiddels zitten alle stakingen erop, en hebben de schrijvers sinds 9 oktober hun werkzaamheden weer hervat. “We zijn blij om ons schrijversteam weer in actie te zien en seizoen zes in te duiken”, liet het team weten op Instagram.

Het is helaas nog niet bekend wanneer de opnames in Vancouver van start zullen gaan. Wel lijkt het erop dat we Alexandra Breckenridge (Melinda ‘Mel’ Monroe), Martin Henderson (Jack Sheridan), Tim Matheson (Dr. Vernon ‘Doc’ Mullins), Annette O’Toole (Hope McCrea), Colin Lawrence (John ‘Preacher’ Middleton), Benjamin Hollingsworth (Dan Brady), Sarah Dugdale (Lizzie), Zibby Allen (Brie Sheridan), Lauren Hammersley (Charmaine Roberts) en Mark Ghanimé (Dr. Cameron Hayek) allemaal in het volgende seizoen gaan zien. Fingers crossed!

Bron en beeld: Netflix 

Laatste nieuws