Christmas is coming: shop hier jouw ideale lastminute kerstcadeaus

Samen met een Beauty Advisor struin jij door de wondere wereld van the Universe of Giving, created by ICI PARIS XL.

Ben jij nog op zoek naar het ideale kerstcadeau voor je naasten? Dan zit je bij ICI PARIS XL goed! De parfumerie heeft namelijk ein-de-loos veel cadeau-ideeën, created by ICI PARIS XL. Stap dus binnen in the Universe of Giving bij ICI PARIS XL en verras jouw geliefden tijdens de feestdagen en laat ze stralen!

De keuze is reuze bij ICI PARIS XL

Tijdens de feestdagen willen we het liefst iedereen iets zo speciaals mogelijk geven. En hoewel dat in eerste instantie misschien makkelijk lijkt, is het moeilijker dan je denkt. Want: wat vindt iemand nou écht leuk? Het is dan ook geen geheim dat het nog knap lastig kan zijn om bepaalde (beauty)producten te koppelen aan iemands daadwerkelijke interesses. En precies daarom vond ICI PARIS XL het tijd om dit wat makkelijker te maken. Het vinden van een gepersonaliseerd kerstcadeau staat bij de parfumerie dan ook centraal. Enne, dat doe je niet alleen. Samen met een van de beauty advisors struin jij door de wondere wereld van the Universe of Giving, created by ICI PARIS XL. En dat allemaal om hét kerstcadeau te vinden voor the ones you love the most.

Nóg leuker nieuws: er is namelijk genoeg om uit te kiezen! Van make-up tot geuren, en van skincare tot mooie home accessoires. De keuze is reuze! En dat ook nog eens feestelijk ingepakt, inclusief een gepersonaliseerd cadeaulint. Dit wil je toch aan iemand schenken?

Om je alvast een voorproefje te geven op de talloze keuzes die je kunt vinden in the Universe of Giving, zetten wij een aantal voor je in de spotlight – tegen een beetje inspiratie zeggen we nooit nee, toch?

BE Creative make-up

BE Creative Make Up, created by ICI PARIS XL, bevat een ruim assortiment aan make-up producten. Van foundations tot oogschaduwpaletten, en van lippenstift tot mascara’s. Is een van je dierbaren dus een groot fan van make-up producten? Wellicht verras je iemand met deze ge-wel-dige Dramat’eyes-mascara, welke zorgt voor extreem lange en zwarte wimpers! Maar dat is nog niet alles! Het Swing it to me baby oogschaduwpalette van het merk ONLY YOU is ook een ge-wel-dig cadeau voor onder de boom. Met 24 sprankelende oogschaduws én vier blushes, mét grote praktische spiegel, kunnen er talloze make-up looks worden gecreëerd. Zo maak jij jouw dierbaren zeker blij!

BE Creative Make-up – Dramat'eyes-mascara ICI PARIS XL & ONLY YOU – Swing it baby oogshaduwpalette ICI PARIS XL
BE Creative Make-up – Dramat’eyes-mascara ICI PARIS XL & ONLY YOU – Swing it baby oogshaduwpalette ICI PARIS XL

SCENTO

Je verwacht het misschien niet meteen bij een parfumerie, maar ICI PARIS XL is van alle markten thuis. Zo hebben zij ook een geweldige SCENTO-collectie, gefocust op home accessoires. En ja, wat is een leuker cadeau dan overheerlijke geurstokjes? Precies, helemaal niks! Deze geur onthult een delicate bloemensymfonie met een lichtgevende opening van viooltjes, een weelderig hart van jasmijn omhuld in de zachte omhelzing van witte muskus. En precies daarom is de SCENTO Signature Collection Crystal Musk een geweldig kerstcadeau, al zeggen we het zelf. Daarnaast heeft ICI PARIS XL ook nog té leuke andere dingen, zodat jouw dierbare heerlijk wat me-time kan hebben. Zo is een ander kerstcadeau de ONLY YOU White Peach & Vanilla Bath Bomb. De bath bomb creert een intens niveau van ontspanning waardoor je je al snel los kan koppelen van de realiteit. Heerlijk, toch? 

Signature Collection Crystal Musk ICI PARIS XL & ONLY YOU – White Peach & Vanilla Bath bomb ICI PARIS XL

INTIMACY & THE PERFUMIST

Met een geur kun je natuurlijk nooit de mist in gaan. Het enige wat je moet weten is de parfumsmaak van degene die jij wilt verrassen met een nieuw parfum. Gelukkig is het assortiment van INTIMACY en THE PERFUMIST reuze, dus is er genoeg om uit te kiezen. Maarre, om je alvast een voorproefje te geven, inspireren wij je alvast met twee overheerlijke geuren.

INTIMACY - Instinct ICI PARIS XL & The Perfumist – Self Love Crush ICI PARIS XL
INTIMACY – Instinct ICI PARIS XL & The Perfumist – Self Love Crush ICI PARIS XL

INIMACY Instinct is een ode aan de man die zijn ultieme mannelijkheid wil uitdrukken. Een frisse geur met zijn eigen complexiteit. Daarnaast maakt de simpliciteit van de geur ieder ingrediënt van essentieel belang. Een goede cadeautip, dus! Self love crush draait daarentegen om body positivity en self-empowerment. Je weet wat je wil en waar je voor staat!

Harvest 10 & IPXL

Skincare is naast make-up ook een gewilde musthave als het gaat om kerstcadeaus. En ook daar heeft ICI PARIS XL rekening mee gehouden. De Harvest10-collectie bevat namelijk talloze geweldige skincare-producten voor onder de boom. ICI PARIS XL heeft zes fijne boosters, en op de vitamine C 10%-variant hebben wij zeker een oogje.

Harvest 10 Cleansing Foam ICI PARIS XL & Skin Booster Vitamin C ICI PARIS XL
Harvest 10 Cleansing Foam ICI PARIS XL & Skin Booster Vitamin C ICI PARIS XL

Vind het ultieme kerstcadeau bij ICI PARIS XL

Al met al is er in The Universe of Giving, created by ICI PARIS XL letterlijk voor iedereen een passend kerstcadeau. Zie jij dus door de bomen eventjes het bos niet meer, dan is daar ICI PARIS XL to the rescue! Vind jouw cadeau samen met de Beauty Advisors van ICI PARIS XL, krijg persoonlijk advies en vind een cadeau dat écht bij iemand past.

Kijk op iciparisxl.nl voor nog meer cadeau-inspiratie.

Beeld: ICI PARIS XL, Adobe Stock

Laatste nieuws