Deze spoiler in het voorstukje van Expeditie Robinson verklapt halvefinalist

Oeps!

De finale van Expeditie Robinson komt steeds dichterbij. Hoewel in de aflevering van komende zondag pas bekend wordt gemaakt wie één van de halvefinalisten is, ontdekte en oplettende kijker in het voorproefje van de volgende aflevering al wie diegene is…

Immuniteitsketting

Tijdens de montage van de afleveringen gaat er weleens wat mis. Als maker hoop je natuurlijk dat het de kijkers dan niet opvalt, maar dat is ditmaal toch wel gebeurd. Aan het einde van de aflevering is er altijd een klein voorproefje van de nieuwe aflevering te zien. In het voorproefje bij de laatste aflevering zien we alvast een stukje van de komende proef.

“De winnaar van deze proef heeft gegarandeerd een plek in de halve finale”, zegt presentatrice Nicolette Kluijver. Op het volgende shot zie je een van de kandidaten met – jawel – de immuniteitsketting bij de eilandraad zitten. Wait, what? Dat betekent dus dat diegene door is en in de halve finale zit.

Foutje, bedankt

Een oplettende kijker heeft de fout gespot en maakte er een TikTok over. “Foutje, bedankt”, schrijft zij in de caption. Wie de halvefinalist is zullen we niet verklappen, maar de nieuwsgierige fan kan de video hieronder alsnog bekijken.

@wiekeveenboer SPOILER! Foutje bedankt, de eerste finalist van Expeditie Robinson is al bekend 😂 #fyp #foryou #expeditierobinson #expeditierobinson2023 ♬ origineel geluid – Wieke

Einde in zicht

De deelnemers van Expeditie Robinson hebben al heel wat dagen op het eiland doorgebracht, en hebben nog een paar dagen te gaan. Uiteindelijk blijven alleen de finalisten – samen met presentatoren Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers, en de crew – tot het einde op het eiland. Maarre, hoeveel dagen zijn dat eigenlijk? Behoorlijk wat, zo vertelde eindredacteur Vincent Evers vorig jaar aan Libelle. 33 dagen om precies te zijn. Of dat deze keer ook zo is, dat is nog een vraagteken. Maar het zal er in ieder geval niet heel veel van afwijken!

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Laatste nieuws