Sylvia Geersen deelt te lief bericht over Joris op Instagram

'Onze ontmoeting heeft ons leven voorgoed veranderd'

Sylvia Geersen leerde de liefde van haar leven kennen tijdens haar deelname aan De Bachelorette. Vandaag is het precies één jaar geleden dat Sylvia haar Joris de allerlaatste roos gaf. Om dit jubileum te vieren deelt Sylvia een te lief bericht op Instagram.

Laatste roos

Een van de mooiste momenten in de geschiedenis van De Bachelorette is toch wel dat Sylvia de laatste roos aan Joris geeft. Niet alleen wij genoten enorm van deze lieve gebeurtenis, maar ook voor Sylvia is het een heel dierbaar moment geweest. “Vandaag precies één jaar geleden kreeg jij de laatste roos van mij”, blikt het model terug op Instagram. Daarbij deelt ze ook diverse foto’s en video’s van haar Bachelorette-avontuur met Joris op Instagram.

“Onze ontmoeting heeft ons leven voorgoed veranderd. Onze liefde is sterk en heeft ons door zowel de mooie als uitdagende momenten van het afgelopen jaar geleid. Onze liefde is niet altijd over rozen gegaan, maar als ik alles opnieuw zou kunnen doen, had ik het precies hetzelfde gedaan. Ik had dit voor geen goud willen missen. Ik hou van jou Joris ♥️🥹”, vervolgt Sylvia.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Eerste ontmoeting

In haar stories deelt Sylvia bovendien een notitie die ze op 27 november 2022 – een dag voor de laatste rozenceremonie – in haar telefoon schreef. “Lieve Joris, vanaf het moment dat ik je zag – je leuke uitstraling en die mooie lach – viel je mij meteen op. Daarom nam ik je mee op date naar die bergtop. Hoog in de lucht en misschien wel mijn droomvlucht. Ook was je mijn prins op het witte paard.”

Sylvia vervolgt dat zij en Joris vanaf de tweede date al de diepte ingingen en dat ze toen waarschijnlijk al gevoelens voor hem kreeg. “Je geeft mij een fijn gevoel en hebt mij geraakt. Vanaf die dag zit je in mijn hoofd en ben ik blij dat jij het was en dat je date niet van je is weg geroofd.” Degene die de wild rose had gekregen, kon namelijk iemands date afpakken.

Sylvia Geersen

“We kennen elkaar net, maar we hebben zoveel gemeen. Ik ben blij je weer te zien, want bij jou denk ik: is hij mijn liefde misschien?” Inmiddels is gebleken dat ze inderdaad elkaars ware liefde zijn! Namens Grazia van harte gefeliciteerd met dit jubileum!

Bron: Instagram @sylviageersen | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws