Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Boy or girl? Sharon Doorson doet gender reveal op Instagram

It's a...

Nederlandse premiere Superkat Maurice

Vorige maand deelde Sharon Doorson het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Inmiddels weten de zangeres en haar partner of ze een jongetje of een meisje krijgen. In een mini gender reveal op Instagram onthullen ze het geslacht van hun kleine spruit.

Jeugdliefde

Sharon is sinds december 2021 weer samen met haar jeugdliefde. De twee hebben hun liefde nu bezegeld met een baby. “Wanneer je elkaar twintig jaar geleden leert kennen, elkaars jeugdliefde bent, veel hebt meegemaakt en zeventien jaar later opnieuw verliefd wordt”, schreef Sharon eerder bij een lieve video op Instagram.

In de video zien we allemaal lieve kiekjes van het stel samen. “Zijn we meer dan gelukkig dat we onze liefdesbaby mogen verwachten 🥰❤️”, deelde ze. “We kijken heel erg uit naar deze mooie toevoeging aan ons grote gezin.” Aahw!

Boy or girl?

Inmiddels is Sharon al een paar maanden zwanger en weten zij en haar partner het geslacht van de baby. "We weten het!!!" schrijft ze enthousiast op Instagram bij een video van de onthulling. Daarin zien we het stel aftellen en vervolgens roze confetti omhooggooien. Het moge duidelijk zijn: het stel verwacht een meisje! "I'm a girls mom", roept de zangeres enthousiast. Te leuk!

Ex-vriend en carrière

Sharon heeft al een kindje samen met haar ex-partner Brunno, een dochtertje genaamd Maliya. Sharon en Brunno gingen in mei 2021 uit elkaar. De twee waren elf jaar samen.

Sharon is bekend geworden door de meidengroep Raffish, die in 2004 voortkwam uit Popstars: The Rivals. Daarin zong ze onder meer met Eva Simons. Sindsdien bouwt ze aan een solocarrière en haalde ze de finale van The Voice of Holland. Ook heeft ze in 2014 een rolletje in een film gehad, namelijk in de familiefilm Heksen bestaan niet. Een jaar later, in 2015, deed Sharon mee aan Expeditie Robinson en in 2016 verscheen ze in De Beste Zangers van Nederland. Dit jaar was Sharon nog te zien in het programma Avastars. Kortom, een cv waar je u tegen zegt!

Bron: Instagram @sharondoorson, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230416 - Nederlandse première animatiefilm Superkat Maurice in aanwezigheid van Nederlandse stemmencast. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op- de foto: Sharon Doorson