Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan is vandaag je geluksdag

It's your lucky day!

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Lucky you! Vandaag, zondag 26 november, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Kreeft: 22 juni – 22 juli

Je kunt de neiging hebben, jezelf iets te veel op te offeren. Altijd maar klaarstaan voor je lief, gezin of collega’s. En dan ’s avonds doodmoe op de bank ploffen. Wanneer heb je voor het laatst iets voor jezelf gedaan?

Ongegeneerd uitgeslapen of lekker lui een serie gebinged? Hier mag je je komende tijd meer op gaan focussen. Heb je zin om iets op te pakken of te starten, dan is dit een uitstekende tijd daarvoor. Gun het jezelf.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Emily iin Paris (Netflix)

Laatste nieuws