Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan is vandaag je geluksdag

It's your lucky day!

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Lucky you! Vandaag, woensdag 22 november, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Weegschaal: 23 september - 22 oktober

Tot 5 december heb jij nog prettig gezelschap van planeet Venus. Dit is topnieuws voor je budget. Reken op een extraatje of meer inkomsten, waardoor je jezelf nog meer kunt verwennen of heerlijk kunt shoppen.

Ook voor je relatie en seksleven is dit tof. Je groeit weer volledig naar je lief toe, vooral tussen de lakens en wanneer je single bent, trek je vanzelf spannende potentiële lovers aan. Het is aan jou voor wie je wilt gaan.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Selling Sunset (Netflix)