Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x The Holiday Set + Chocolate bow bag van Ateljé t.w.v. €121,98

Doe mee een maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 2x The Holiday Set + een Chocolate bow bag van Ateljé t.w.v. €121,98 weggeven. Eén voor jou én een voor je beste vriendin!

Ateljé

Mocht je Ateljé nog niet kennen, dan stellen we je graag even voor. Ateljé is hét it-merk voor telefoonhoesjes en andere accessoires. Het merk is slechts drie jaar geleden opgericht door media-persoonlijkheid Yara Michels. Sindsdien heeft Ateljé in hoog tempo hun weg gevonden naar prestigieuze en trendy winkels zoals Harrods en Selfridges. Bovendien zijn grote sterren als Whitney Port, Belen Hostalet, Vivian Hoorn en Amaka Hamelijnck fan van het merk én werden ze groots uitgelicht in Emily in Paris. Goals!

Ateljé staat vooral bekend om modieuze en fashionable telefoonhoesjes met cords, waarmee je je eigen persoonlijke set kunt samenstellen. Daarnaast hebben ze ook andere accessoires, zoals tassen en laptophoezen, die helemaal on trend zijn. Enne, extra fijn: Ateljé produceert met duurzaamheid in het achterhoofd: bijna 70% van de laatste collectie is gemaakt van gerecyclede materialen.

The Holiday Set

Met The Holiday Set van Ateljé ben je he-le-maal klaar voor de feestdagen! Deze set (t.w.v. €51,99) bestaat uit een glitter phone case + shiny cord. Glitter, glans en shimmer is dé trend van nu en hebben we gezien in alle FW-shows. Juist ook voor elke dag. Vandaar dat Ateljé founder Yara geïnspireerd raakte en deze feestelijke case heeft ontworpen met bijbehorend schitterend koord dat het licht vangt. We like!

De case (t.w.v. €24,99) is beschikbaar voor iPhone 11, 12, 12 Pro, 12 Pro max en alle iPhone 13, 14 en 15 formaten met uitzondering van de 14 Max. Gemaakt van gerecycled plastic met glitters en gold filled gouden ringetjes om je koord aan te klikken. Daarbij hoort een korte cord (t.w.v. €26,99) met shimmery glazen beads met gold filled clips om de set helemaal af te maken.

The Holiday Set

Chocolate bow bag

Je maakt je outfit dit najaar helemaal af met de Chocolate bow bag (t.w.v. €69,99). Chocoladebruin zie je steeds vaker in het straatbeeld, en met de speelse roze touch van de details en lining krijg je er geen genoeg van. Het hengsel is zelf te strikken naar de gewenste lengte en er zit één binnenvak in.

Chocolate bow bag

Win, win, win

Wil jij binnenkort shinen met The Holiday Set aan je telefoon en een Chocolate bow bag om je schouders? Lucky you, want wij mogen 2x The Holiday Set + een Chocolate bow bag t.w.v. €121,98 weggeven. Eén voor jou en een voor je bestie. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='107']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 5 december. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.