Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Action verkoopt multifunctionele föhn met vier verschillende opzetstukken

Omg!

Droom jij al een tijdje van een föhn met meerdere opzetstukken, zodat je voor elke gelegenheid binnen een handomdraai on fleek bent? Veel van deze haartools zijn best aan de prijs, dus wellicht dat je er daarom nog geen hebt aangeschaft. We get that! We hebben een fijn alternatief voor je, want Action verkoopt momenteel een superhandige föhn met maar liefst vier verschillende opzetstukken!

Multifunctionele haarstyler

Een föhn waarmee je je haar zowel kunt drogen, krullen, stijlen en een mooie blowout mee kunt creëren, is helemaal hét tegenwoordig. Menig langgelokte vrouw droomt ervan, wat wij zeker weten snappen. Echter, hangt er helaas een aardig prijskaartje aan zo'n populaire haartool, waardoor-ie niet in ieder budget past. Sad!

Niet getreurd, budgetketen Action verkoopt nu namelijk zo'n föhn met verschillende opzetstukken. OMG! Enne, dat ook nog eens voor een prikkie. Voor hoeveel je 'm kunt aanschaffen? Je scoort de Hyundai Electronics Haarstyler 4-in-1 voor 30 euro. Worth a try, toch?

Action

Multifunctioneel

Met de haarstyler creëer je binnen no time de gewenste kapperslook. De vier verschillende opzetstukken die worden meegeleverd kun je gemakkelijk op het apparaat klikken. Je föhnt niet alleen je haar ermee, maar kunt er nog veel meer kanten mee op. De haartool is namelijk ook te gebruiken om je haar te krullen, stijlen en om die ó zo gewilde blowout te creëren. Hello extra volume! De dames van Beauty Lab hebben 'm al eventjes voor je uitgetest!

De multifunctionele föhn van Hyundai heeft een krachtige motor van 1000 watt, waardoor je niet veel tijd kwijt bent aan het doen van je haar. Toch kun je de warmte-instellingen wel aanpassen naar jouw wensen, zodat je lokken niet teveel schade lijden.

Buiten de video van Beauty Lab krijgen we op de site van de budgetketen helaas geen recensies van de haartool te zien. Of je coupe er dus de hele dag van in model blijft, durven we niet te zeggen. Maarre, voor drie tientjes is het wellicht de moeite waard om te proberen!

Bron: Action, Cosmopolitan | Beeld: Clueless