Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s Herfst Issue ligt nu in de winkel

Hot off the press!

Olivia Rodrigo siert de cover van Grazia’s Herfst Issue! ✨ Eén keer knipperen met je ogen en je hebt het gemist: Olivia Rodrigo’s klim naar de top. De 20-jarige zangeres nam in één klap de muziekwereld over, maar wie is zij en hoe kon het zo snel gaan?

Verder in dit nummer:

💛 Ze is nu in de bioscoop te zien met Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn. Barbara Sloesen vertelt over deze heerlijke film, trouwjurken passen in Parijs en haar ambities als zangduo met vriend Joost.

💛 Op haar 34e kreeg documentairemaker Linda Hakeboom de diagnose borstkanker. Over de ingrijpende behandeling en de pijn uit haar verleden schreef zij een boek: ‘Ik durf niet te geloven dat de kanker niet meer terugkomt’.

💛 Kimmy de Weerd deed dit jaar mee aan Love Island en werd stapelverliefd op de Vlaamse Kengi. Ze werden ‘de prins en prinses’ van de villa genoemd en gingen er met de hoofdprijs vandoor. ‘Ik ben heel zeker over mijn relatie.’

💛 Waar mannen een paar jaar geleden al tot ‘metroman’ werden gedoopt als ze een likje Nivea-crème op hun gezicht smeerden, maakt Hollywood nu gretig gebruik van brotox. Oftewel: mannen aan de botox.

💛 Met je 15-koppige schoonfamilie in vijf campers een reis maken door het regenachtige Engeland. De Froger-schoonzusjes Ruby, Sammy en Ann Dominique deden het voor de nieuwe TLC-serie De Frogers: Happy Campers.

💛 Nooit zin hebben in sex. Veel mensen denken dat dit de definitie van asseksualiteit is. Toch is het niet allemaal zo zwartwit. Lou, Eva en Soyoung zijn aseksueel en vertellen wat dit voor hen betekent. ‘Ik gebruikte vaak smoesje om maar niet te hoeven vrijen.’

💛 Hij staat al van jongs af aan in the picture, maar brak dit jaar pas echt door dankzij de Netflix-serie Knokke Off. De ambitieuze Eliyha Altena vertelt over hordes fans, zijn drijfveer, de liefde en de hechte band met zijn moeder.

Dit en nog véél meer lees je in de nieuwste Grazia! Nu in de winkel of bestel 'm via tijdschrift.land. ✨

Ook kun je in dit issue weer genieten van de columns van Jaimie Vaes en Mascha Feoktistova, de beauty favourites van Joan van den Herik en het eetdagboek van Krista Arriëns. Veel leesplezier!

Beeld cover: NL Beeld