Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit parfum van Dolce & Gabbana is geïnspireerd op een Italiaans dessert

Deze wíl je in je collectie hebben!

Een parfum dat rechtstreeks naar het hart gaat? Laat dat maar aan Dolce & Gabbana over! Het modemerk heeft een gloednieuwe damesgeur gelanceerd, die je zeker wilt proberen. Het parfum Devotion is geïnspireerd op een Italiaans dessert. Hoe leuk!

Maak kennis met Devotion

Een Italiaans dessert als inspiratiebron, de diepe verbinding met mode en de waarde van schoonheid in al zijn vormen: dit zijn de ingrediënten waaruit de nieuwe damesgeur van Dolce & Gabbana bestaat. Devotion is verhaal over liefde en uitdagingen, dat Olivier Cresp, de ontwikkelaar van de geur, hiermee vertelt.

Voor het ontstaan van Devotion gaan we way back. Het begon namelijk allemaal bij een tas, die door vliegende drones de catwalk op werden gedragen. Het was 2018 en kort daarna werd de tas gezien als 'it-bag'. Nu, jaren later, is er een parfum dat dezelfde naam heeft én hetzelfde symbool, namelijk het heilige hart.

De iconische tas van Dolce & Gabbana heeft ook het heilige hart.

Verleidelijke geur

Dolce & Gabbana Devotion Eau de Parfum is een sensoriële reis, verleidelijk en zelfverzekerd. Een geurcreatie van prachtige contrasten, heldere topnoten en sensuele basisnoten. De geurnoten van het parfum zijn zoet, citroenzuur en romig. De topnoot is citrusvruchten, de hartnoot oranjebloesem en de basisnoot vanille. De prachtige, opvallende flacon is afgewerkt met stijlvol goud en natuurlijk de iconische zegel met heilig hart. Een pareltje in je parfumcollectie!

Dolce & Gabbana Devotion. 50 ml €110, 100 ml €14j

Nieuwe koers

Devotion is niet alleen de nieuwste geur van Dolce & Gabbana, maar het is ook het begin van een nieuwe koers voor het huis. Naast de geur, is er namelijk ook een gelijknamige make-upcollectie: het eerste beautyproject dat ‘in eigen huis’ is ontwikkeld, dankzij cosmetica die speciaal is ontwikkeld om de band met mode nauwer en dieper te maken. Kortom, achter het woord ‘Devotion’ schuilt de wereld van Domenico Dolce en Stefano Gabbana.

Van religieuze toewijding met zijn katholieke symbolen (Madonna's, kruisbeelden, rozenkransen, votiefoffers) die onderdeel zijn geworden van hun stilistische signatuur, tot de meer seculiere waarde van toewijding aan een baan waar ze van houden en aan schoonheid. De essentie van dit alles is een parfum dat het leven, de Italianiteit, passie en vakmanschap viert. Enne, niemand minder dan popster Katy Perry is hét gezicht van de campagne!

Bron en beeld: Dolce & Gabbana