Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win: 3x een shoppingvoucher van McArthurGlen t.w.v. €150

Ideaal om vast je holiday shoppings mee in te slaan!

Heel leuk nieuws: er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar. Dit keer mogen we 3x een shoppingvoucher van McArthurGlen weggeven.

Shoppen in Roermond en Roosendaal

Misschien gaat er nog niet meteen een belletje rinkelen wanneer je McArthurGlen hoort, maar we weten vrij zeker dat dit wél gebeurt wanneer de namen van Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal vallen. En laat McArthurGlen nu net de overkoepelende organisatie van deze twee outlets zijn. Met zicht op de feestdagen heeft McArthurGlen deze twee outlets omgetoverd tot ware Christmas shopping walhalla's. And don't get us wrong, want het hele jaar door zijn Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal ware shop utopia's, maar beide centres zijn momenteel royaal versierd met lampjes, lichtjes en alles wat vonkelt. Geheel om vast in de feeststemming te komen.

Niet alleen kom je bij de outlets in de feeststemming, maar je komt er ook in een shopstemming. De decembermaand is natuurlijk al duur genoeg, maar je Sinterklaas- en Kerstmisshoppings hoeven geen aanslag op je portemonnee te zijn wanneer je jouw cadeautjes bij de outlets inslaat. Bij de Designer Outlets in Roermond of Roosendaal vind je de meest uiteenlopende cadeaus voor je loved ones. Wil je vader – heel clichématig, maar doeltreffend – nieuwe sokken? Check. Wil jij jouw beste vriendin een paar nieuwe oorbellen schenken? Ze hebben het. Wil jij jouw lief verrassen met een paar nieuwe Puma's? Die scoor je er. Mét flinke kortingen.

Bij Designer Outlet Roermond kun je het hele jaar door items shoppen met tot wel 70 procent korting. Enkele winkels die je er tegenkomt zijn die van Burberry, ArmaniGucciKarl Lagerfeld, Prada, Versace, Maison ValentinoWRSTBHVRMyJewelleryName It en MacKage.

Ook bij Designer Outlet Roosendaal shop je met diezelfde kortingen de leukste merken. Ook hier vind je een bereed aanbod aan designers. Wat dacht je van NikeTommy Hilfiger, AdidasLevi’s, Karl Lagerfeld, Boss, Essentiel Antwerp, MyJewellery, Lyle & Scott en Calvin Klein?

Winnen

Lijkt het je heerlijk om een dagje te shoppen bij Designer Outlet Roosendaal of Designer Outlet Roermond? Leuk nieuws! Wij mogen 3x een McArthurGlen shoppingvoucher ter waarde van €150 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='105']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 21 november. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.