Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je hebben: hannah Vanispot pakt pigmentvlekken in gezicht aan

Zeg maar dag tegen hyperpigmentatie!

Last van pigmentvlekken in je gezicht? hannah got you! Het Nederlandse cosmeticamerk introduceert namelijk een gloednieuw product, genaamd Vanispot, wat hyperpigmentatie bij de kern aanpakt. Dit doen ze door de combinatie van actieve ingrediënten en hoog gedoseerde zuren, die speciaal geformuleerd zijn om in twee fases te gebruiken. Want waarom je hele gezicht 'verzuren' als het ook plaatselijk kan?

Maak kennis met hannah's Vanispot

Na de succesvolle introductie van de Equalizer, komt hannah nu met de Vanispot – een product dat volledig aansluit op de Equalizer. hannah is namelijk de uitdaging aangegaan om hyperpigmentatie nóg resultaatgerichter te kunnen aanpakken. Het resultaat? De Vanispot! Dit gloednieuwe product bestaat uit hannah Spot on en Spot off en helpt lokale pigmentatie sterk te verminderen. Hoe? Omdat pigmentvlekken bij de kern worden aangepakt, dankzij de combinatie van actieve ingrediënten en hoog gedoseerde zuren die speciaal geformuleerd zijn om in twee fases te gebruiken. Sounds good, right?

Spot on, Spot off

Vanispot bestaat dus uit twee producten: Spot on en Spot off. We leggen graag uit wat deze twee producten precies doen. Dankzij de unieke combinatie van zes verschillende zuren wordt de hyperpigmentatie in de eerste fase met hannah Spot on voorbereid. Het stimuleert de celvernieuwing, zodat het overmatige pigment naar de oppervlakte van de huid wordt gehaald. Om precies te zijn zorgen azelaïne-, amandel-, glycol-, feruline-, kojine- en tranexaminezuur voor een effectieve start in de verbetering van je pigmentvlek(ken).

Tijd voor stap twee! Met hannah Spot off wordt in de tweede fase de hyperpigmentatie met een mix van hoog geconcentreerde werkstoffen, zoals niacinamide, vitamine C en zoethoutwortelextract en amandel- en tranexaminezuur, effectief bestreden. Hierbij ligt de focus op het afstoten van het overmatige pigment én wordt de huid verhelderd. Win-win, dus!

Versterk het resultaat met de Equalizer

Wil je voor het optimale resultaat gaan? Dan is de Equalizer van hannah onmisbaar in je stash. Om het resultaat te versterken wordt het innovatieve Vanispot-duo namelijk gecombineerd met de Equalizer als huidverbeterende crème. Met deze drie producten in je skincare routine is een flawless huid binnen handbereik! Je pigmentvlekken camoufleren met make-up is straks niet meer nodig. Hoe fijn is dat?

Enthousiast geworden over de (nieuwe) producten van hannah? Dan hebben we goed nieuws! Vanispot is namelijk vanaf nu verkrijgbaar. Voor €85 is zijn de Spot on en Spot Off (2x 8ml) van jou. Vanispot is, net als andere producten van hannah, op advies verkrijgbaar bij erkende huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company te Voorthuizen. Go get yours! 

Bron en beeld: hannah