Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win: 25x2 vliegtickets naar IJsland met PLAY Airlines

Doe mee en maak kans!

Altijd al gedroomd van een tripje naar IJsland? Die droom kan nu werkelijkheid worden. Grazia geeft namelijk in samenwerking met PLAY Airlines maar liefst 25 retourtickets voor 2 personen weg.

Pay less, PLAY more

Ben je nog niet bekend met PLAY Airlines? Dan stellen we je graag even voor. PLAY Airlines is in juni 2023 uitgeroepen tot beste low-cost vliegmaatschappij van Noord-Europa door World Airline Awards. Voor een budgetproof reis zit je hier dus aan het juiste adres, zowel voor een trip binnen als buiten Europa. PLAY Airlines vliegt namelijk van Amsterdam dagelijks naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik en vanuit daar verder naar nog meer bestemmingen in Noord-Amerika. Neem ook alvast een kijkje op hun Instagram en TikTok!

Op naar IJsland

Zie jij een tripje naar IJsland samen met je beste vriendin, moeder, zus, lover of iemand anders wel zitten? We got you. Samen met PLAY Airlines mogen we daarom maar liefst 50 vliegtickets naar Reykjavik weggeven. Geniet van een heerlijke citytrip in de IJslandse hoofdstad, of verken van daaruit de rest van het land. Opties genoeg! De prachtige onbedorven natuur, grote gletsjers, schitterende watervallen en vele vulkanen zijn absoluut bucketlistwaardig en wil je gezien hebben. Enne, over je bucketlist gesproken: met een beetje geluk zie je ook nog het noorderlicht!

Good to know

Voorwaarden winactie:

  • De tickets zijn een jaar geldig vanaf de dag dat ze gewonnen zijn.
  • De data die uitgesloten zijn van boeken zijn 22 december 2023 t/m 2 januari 2024, 16 t/m 20 februari 2024, 26 maart 2024 t/m 2 april 2024, juli & augustus 2024 & 24 t/m 28 oktober 2024.
  • Let op: de tickets die gewonnen worden zijn voor de route Amsterdam-Reykjavik.

Win, win, win

Wij mogen 25x 2 vliegtickets naar IJsland weggeven. Zie jij zo'n reisje wel zitten? Snappen wij! Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen én je in te schrijven voor de nieuwsbrief van PLAY Airlines. Dat kan onderaan de homepage van hun website. Succes!

[mail-win-form id='104']

Deze actie loopt tot en met maandag 11 december. Door mee te doen aan deze winactie ga je ermee akkoord dat we je naam en e-mailadres delen met PLAY Airlines. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht van PLAY Airlines met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mochten Grazia en PLAY Airlines niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: PLAY Airlines