Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x een kettingenset van A Beautiful Story t.w.v. €79,95

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 2x een set kettingen van A Beautiful Story weggeven!

Een ode aan vrouwelijke kracht

Het sieradenmerk A Beautiful Story gaat al even mee – founder Cathelijne Lania besloot de jewelry business in te gaan toen ze hoorde dat een zilverfabriek in Nepal geen afnemers meer had en twaalf edelsmeden die zij persoonlijk kende hierdoor geen baanzekerheid meer hadden. Haar oplossing? Zij zou wel een sieradenlabel gaan runnen. Sindsdien kwam de ene na de andere prachtige collectie uit. De meest recente sieradencollectie is Together we Rise. De nieuwe collectie draait om edelstenen met verbindende eigenschappen, hiermee is de lijn een ode aan vrouwelijke kracht en de connectie tussen vrouwen. Met de prachtige jewelry hoopt het sieradenlabel vrouwen te inspireren en te empoweren.

Together we Rise

Together we Rise draait om vier edelstenen met verbindende eigenschappen; de rozenkwarts is de steen der liefde, de blauwe lapis lazuli helpt je in je kracht te staan, de zachtgele citrien staat voor plezier en geluk en de zwarte onyx staat voor vriendschap. Deze vier stenen zijn allemaal verwerkt in de sieraden van de nieuwe collectie, en we moeten zeggen: ze zien er prachtig uit! Hieronder afgebeeld de Brightly Citrien Goudkleurige ketting en de Caring Citrien Goudkleurige ketting.

Brightly Citrine Necklace

Ook noemenswaardig: de sieraden van A Beautiful Story worden met de hand gemaakt in Nepal en India. 88 procent van de mensen die werken voor A Beautiful Story verdienen een ‘leefbaar loon plus’, en founder Cathelijne timmert hard aan de weg om dit percentage naar 100 procent te krijgen. "Het is een uitdaging om niet een minimumloon, maar een leefbaar loon af te spreken in samenwerking met nieuwe producenten, maar we gaan dit bij iedere partner voor elkaar krijgen."

Win, win, win

Helemaal weg van de kettingen van A Beautiful Story? Snappen we. En wellicht kunnen we je wel verblijden met een setje. Wij mogen namelijk 2x een kettingenset met de Brightly Citrien ketting en de Caring Citrien ketting in goudkleur weggeven t.w.v. €79,95. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes! 

[mail-win-form id='103']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 14 november. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.