Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Guido Spek gaat voor frisse, korte coupe

Op zijn Instagram-account deelt hij een kiekje van zijn nieuwe look!

Op het moment houdt Guido Spek zich voornamelijk bezig met het maken van muziek en theater. Bij het grote publiek werd hij echter vooral bekend door zijn rol als Sjoerd Bouwhuis in de soap Goede tijden, slechte tijden en momenteel natuurlijk van zijn deelname aan Expeditie Robinson. Hij is te herkennen aan zijn lange, weelderige lokken. Of moeten we zeggen 'was'? Guido heeft zijn knotje namelijk ingeruild voor een frisse, korte coupe.

Complimenten

Guido is duidelijk blij met zijn nieuwe look, want al in de kapperszaak wordt een kiekje geschoten van zijn korte kapsel. Op zijn Instagram-account plaatst hij de foto met daaronder het bijschrift: 'Tadaaa! 💇🪞🏄‍♂️'. Zou hij zich hebben laten inspireren door surfers? Wij zien de gelijkenissen in ieder geval wel!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Guido Spek (@guidospek)

In de comments regent het complimenten aan het adres van de acteur. "Wauw veel beter...", reageert één van zijn volgers. Ook zijn soap-stiefmoeder Babette van Veen laat een positieve reactie achter onder het bericht. "Like!", zegt de actrice. Een andere volger zegt door zijn nieuwe coupe gelijkenissen te zien met Renze Klamer. En Guido's kapsel kan ook stylist Maik de Boer's goedkeuring wegdragen. "Goed haar 😍", aldus de kenner. Steek die maar in je zak Guido!

Goodbye knotje

Momenteel is Guido in de race om Robinson 2023 te worden. Hier kunnen de mensen die nog geen afscheid kunnen nemen van zijn lange lokken, ze nog een paar keer bewonderen. Tijdens de Expeditie draagt hij het namelijk vaak in zijn kenmerkende knotje. Blijkbaar was de voormalig GTST-acteur toe aan een kleine metamorfose en heeft hij zijn kapper gevraagd om de schaar erin te zetten. Hoe dan ook, wij zijn fan van zijn nieuwe look. En aan de ruim 2.300 likes te zien, is een groot deel van zijn volgers het daar helemaal mee eens!

Bron: Instagram @guidospek | Beeld: NL Beeld