Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selma over haar dochter: 'Ik dacht: jij bent zo speciaal'

De kersverse moeder wilde alleen maar naar haar baby staren.

Netfilx premiere La Casa de Papel - deel 5

Selma Omari maakte een aantal maanden geleden, geheel onverwachts, bekend dat ze moeder is geworden. De influencer had haar pregnancy niet aangekondigd en tijdens de zwangerschap heeft ze hierover ook niks gedeeld. De reden daarvoor bleek achteraf de realityserie waarin alles rondom haar zwangerschap werd vastgelegd. In de meest recente aflevering van de serie, genaamd Op Mijn Manier, is Selma net bevallen en vertelt ze over de roze wolk waarop ze zich bevindt.

Verliefd

In de aflevering blikt Selma terug op de eerste dag na de bevalling. Toen ze, na een nachtje in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, thuiskwam met haar dochter, kon ze alleen maar vol bewondering naar haar baby staren. "Ik dacht: jij bent zo speciaal", aldus de kersverse moeder. "Mijn gelukshormoon was intens aanwezig. Ik wilde de hele tijd naar de kleine kijken." How cute!

Twee druppels water?

Selma is van mening dat haar dochter nu al sprekend op haar lijkt. Haar vriendin Valery ziet de gelijkenissen echter niet zo duidelijk. Om haar vriendin van het tegendeel te overtuigen, pakt de influencer haar eigen babyfoto's erbij.

"Kijk hier. (...) Ik vind haar en ik hier (op de foto, red.) echt identiek", zegt ze tegen Valery. Maar het lukt haar niet om haar vriendin te overtuigen "Nee, Sel. Echt niet, sorry." Bij zus Marwa heeft Selma meer succes. Als ze haar de babyfoto laat zien, reageert haar zus dat moeder en dochter als 'twee druppels water' op elkaar lijken.

Vader

Wat een groot raadsel blijft, is wie de vader is van de kleine spruit. Het is inmiddels wel bekend dat de twee niet meer samen zijn en dat Selma er bewust voor heeft gekozen om haar kindje alleen op te voeden. In de eerste twee afleveringen liet de – toen nog – hoogzwangere Selma wel wat kleine beetjes informatie los over de verwekker van de baby. “Wat ik kan vertellen over de papa, is dat het een heel lieve man is. Hij woont in het buitenland.” Waar in het buitenland ze hem heeft ontmoet, vertelt ze niet. “Het klikte gewoon heel goed. Van het één kwam het ander. En toen kwam de baby.” Op de vraag of ze dan nog wel een liefdesrelatie heeft met de vader, geeft de influencer geen concreet antwoord.

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: NL Beeld