Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen deelt nieuws over echtscheiding: 'Eindelijk na 7 jaar!'

Sylvia en haar Mexicaanse ex-man zijn officieel uit elkaar.

Beauty Sylvia Geersen kennen we natuurlijk allemaal als De Bachelorette van afgelopen seizoen. Daar vond ze the love of her life Joris. De knappe kapitein reisde af naar Zuid-Afrika en veroverde daar het hart van het model, en nog steeds zijn de twee happily in love. Sinds gisteren kan Sylvia éindelijk haar vorige relatie achter zich laten. De Bachelorette is namelijk officieel gescheiden van haar Mexicaanse ex-man, deelt ze op Instagram.

De Bachelorette

Tijdens haar deelname aan De Bachelorette leerde Sylvia kapitein Joris kennen. De twee hadden meteen een klik en Sylvia gaf haar allereerste én allerlaatse roos aan Joris. Sylvia en Joris zijn nog steeds samen en het model is dolgelukkig met hem. Dit vertelde ze eerder in een aflevering van Casa di Beau. "Toen ik hem ook zag lopen, nadat ik hem de laatste roos had gegeven, zag ik ook echt mijn man weglopen. En ik wil echt met hem verder. Daar ga ik heel hard mijn best voor doen, dat dat gaat lukken", deelde ze. Als Beau vraagt waar Sylvia zich over vijf jaar ziet, hoeft ze niet lang na te denken. "Ik zie mijzelf met Joris." Cute!

Echtscheiding

Gelukkig kan Sylvia haar vorige relatie dan ook éindelijk achter zich laten. "Eindelijk na 7 jaar!!!!", schrijft ze in haar Instagram Stories bij een foto van de brief met het heugelijke nieuws dat ze is gescheiden van haar Mexicaanse ex-man. De twee zijn nu officieel uit elkaar.

Beeld: Instagram @sylviageersen

Lange procedure

Doordat Sylvia en haar ex-man in Mexico getrouwd zijn heeft de procedure zo lang geduurd. "Scheiden is niet makkelijk, omdat we in Mexico getrouwd zijn, een corrupt land – we zijn nooit getrouwd voor de Nederlandse wet. Je kunt formulieren en mails sturen wat je wilt, maar je krijgt geen reactie", vertelde Sylvia afgelopen februari in een gesprek met Beau Monde. "Absurd hè, zes jaar later en hij wil me nog steeds terug. Heb ik toch een goede indruk achtergelaten bij die gek! Ik zie het maar als een compliment – overal het positieve uithalen hè", aldus de Bachelorette.

Bron: Instagram @sylviageersen, Beau Monde | Beeld: NL Beeld