Winning Wednesday: 2x Summum shoppingvoucher t.w.v. €125

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 2x een Summum shoppingvoucher t.w.v. €125 weggeven!

25-jarig jubileum

Het Nederlandse modelabel Summum viert dit jaar haar 25-jarig bestaan en dat wordt gevierd met een feestelijke jubileumcollectie. “Met de collectie Celebrate in Style willen we vrouwen aanmoedigen om elk moment in hun leven te omarmen en te vieren. Mode is een manier om dat te uiten, en we hopen dat onze collecties daaraan bijdragen”, deelt Jorien Wijker die samen met Jos Wijker Summum oprichtte in 1998.

De collectie bestaat uit diverse prachtige items die je tijdens bijzondere mijlpalen, of tijdens de feestdagen kunt dragen. Denk aan items met fijne pasvormen, sprankelende pailletten en zachte breisels. Inderdaad: er is voor ieder wat wils!

Bekijk hieronder een paar hebberigmakende items uit de collectie:

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om jezelf in een paar prachtige Summum-items te hullen? Vul dan snel onderstaand formulier in om kans te maken op één van de twee Summum shoppingvouchers t.w.v. €125. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 28 november. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws