Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Sharon Doorson showt groeiende babybuik op Instagram

'Ik ben blij dat ik nu geen verstoppertje meer hoef te spelen'

Nederlandse premiere Superkat Maurice

Eerder deze week maakte zangeres Sharon Doorson het heugelijke nieuws bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Sharon is al een aantal weken zwanger, en dus heeft ze inmiddels al een behoorlijke babybuik gekregen. In een kiekje op Instagram showt ze haar babybuik voor het eerst.

Vakantiekiekjes

Sharon geniet op dit moment van een heerlijke vakantie in Gran Canaria. Ze plaatste gister een reeks vakantiekiekjes op haar Instagram. Enne, op de eerste foto zien we al een aardige babybump! "Kiekeboe, daar is de babybump al hoor", schrijft Sharon in de caption.

"Je lichaam herkent een nieuwe zwangerschap gewoon en denkt “Hop, uitzetten die handel”😅… Ik ben blij dat ik nu geen verstoppertje meer hoef te spelen🙋🏽‍♀️." Sharon vertelt dat de eerste paar weken van haar zwangerschap niet bepaald een pretje waren. "Ik ben erg misselijk geweest de eerste weken. Gelukkig viel dit op Gran Canaria mee. Naja.. behalve dat ik de laatste dag 1 of andere voedselvergiftiging op liep🙄." Al met al heeft Sharon heel erg genoten van de vakantie, zo schrijft ze op het laatst.

Tweede kindje

Sharon heeft al een kindje samen met haar ex-partner Brunno, een dochtertje genaamd Maliya. Sharon en Brunno gingen in mei 2021 uit elkaar. De twee waren elf jaar samen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230416 - Nederlandse première animatiefilm Superkat Maurice in aanwezigheid van Nederlandse stemmencast. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op- de foto: Sharon Doorson