Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rollercoaster van emoties voor zwangere Elianne Zweipfenning

'Ik ben een gezegend mens en dat maakt dat ik traantjes van blijdschap moet wegvegen🤍'

In juli deelden Elianne Zweipfenning en haar lover Thomas Berge het geweldige nieuws dat ze een tweede kindje verwachten. Hoewel ze superblij en gelukkig is met haar zoontje Saint en de komst van nog een kleine spruit, voelt ze ook een groot gemis.

Besefmomentje

In haar Instagram Story deelt Elianne een besefmomentje. "Ben helemaal geëmotioneerd vandaag", schrijft ze. "Even een besefmomentje dat ik een gezond baby'tje van tien maanden heb en straks enorm uitkijk naar de bevalling van onze dochter. Om haar zo te zien op die 3D echo is zo onwerkelijk en superprachtig tegelijk... Ik ben een gezegend mens en dat maakt dat ik traantjes van blijdschap moet wegvegen🤍."

Groot gemis

Maar naast blijdschap heerst er ook verdriet bij Elianne. "Tegelijkertijd ook verdrietig, wetende dat mijn oma haar achterkleindochter nooit gaat ontmoeten, maar zo dankbaar dat ze Saint wel heeft mogen meemaken", deelt ze. Helaas heeft Elianne eerder dit jaar afscheid moeten nemen van haar oma. "Haar woorden in deze video aan Saint waren: 'Dag, goed braaf zijn hè' 🥺🤍." Aawh!

Geen rozengeur en maneschijn

Dat Elianne haar tweede zwangerschap dus een stuk zwaarder ervaart dan haar eerste, is een understatement. Zo vertelde ze eerder op Instagram: "Ik ben steeds verder in mijn zwangerschap en ervaar dit nog steeds zo anders en veel zwaarder dan Saints zwangerschap… veel meer pijntjes en kwaaltjes en kleine rot dingen."

"Het is de afgelopen weken zeker niet alleen maar rozengeur en maneschijn geweest", zo begint ze het bericht waarin we een prachtige foto van Elianne en Thomas zien. "Ziekenhuis in en uit, vele onderzoeken, heel veel bloedprikken, onduidelijkheden over mij en mijn gezondheid en het verdere verloop van deze zwangerschap." Hopelijk gaat het snel beter! Namens Grazia heel veel geluk de komende tijd en veel sterkte op deze emotionele dag.

Bron: RTL Nieuws, Instagram @eliannezweipfenning | Beeld: NL Beeld