Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! HEMA komt met een tompouce satisfyer

Spicy!

Dildo, vibrator, sex shop, toys for adults lie in heap

Dol op tompoucen? Dan kom je vast en zeker wel eens bij de HEMA. Na de satisfyerkerstbal heeft de winkelketen nu plaats gemaakt voor nóg een spicy item in hun intimiteit collectie. HEMA heeft namelijk de handen ineengeslagen met EasyToys. En wat krijg je als je deze twee combineert? Precies: de tompouce satisfyer.

De tompouce satisyfer

Nu HEMA steeds meer aandacht besteedt aan haar intimiteit collectie, was het een kwestie van tijd voordat EasyToys dit ook opmerkte. Daarom hadden de twee dan ook een samenwerking om de nieuwe intimiteit collectie van de HEMA te creëren. Enne, het eindresultaat is werkelijk waar verbluffend. HEMA is namelijk niet naar buiten gekomen met 'zomaar' een satisfyer, maar met een heuse tompouce satisfyer. Wait, what?

"Met trots presenteren we onze nieuwste lekkernij: de tompouce vibrator. Door de 5 standen van luchtdruk en vibraties, voldoet deze snack aan al je cravings!", luidt de caption. Eerlijk is eerlijk: dit wil je toch?

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Online uitverkocht

En hoewel we een intimiteit collectie misschien niet meteen linken aan HEMA, vindt unitmanager Tamara van Geest dit juist wel bij de winkelketen passen. "Plezier is onderdeel van je mooi en gezond voelen. Het is iets dat wij bij HEMA zien als iets heel gewoons. Daarom past het ook goed bij ons om deze intieme speeltjes nu op een toegankelijke manier te verkopen", zo vertelde ze tijdens de eerste lancering van de intimiteit collectie.

Het gloednieuwe speeltje heb je al in huis voor 25 euro, en daarom duurde het ook niet lang voordat 'ie online helemaal was uitverkocht. Wil jij 'm dus nog scoren? Ren dan snel naar de dichtstbijzijnde HEMA, want daar kunnen ze hem (misschien) nog wel hebben. Dat wordt rennen!

Bron: Girlscene, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Dildo, vibrator, sex shop, toys for adults lie in heap, smart devices accessories used for female pleasure and orgasm stimulation