Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Sharon Doorson is in verwachting

Sharon verwacht haar tweede kindje!

Nederlandse premiere Trolls 3  In Harmonie

Heel leuk nieuws voor Sharon Doorson, want de zangeres is in verwachting van haar tweede kindje! Ze maakte het babynieuws gisteren bekend op haar Instagram.

Jeugdliefde

Sharon is sinds december 2021 weer samen met haar jeugdliefde en hebben hun liefde nu bezegeld met een baby. "Wanneer je elkaar 20 jaar geleden leert kennen, elkaars jeugdliefde bent, veel hebt meegemaakt en 17 jaar later opnieuw verliefd wordt", schrijft Sharon bij een lieve video op Instagram.

In de video zien we allemaal lieve kiekjes van het stel samen. "Zijn we meer dan gelukkig dat we onze liefdesbaby mogen verwachten 🥰❤️", klinkt het. "We kijken heel erg uit naar deze mooie toevoeging aan ons grote gezin."

Reacties

Sharon – die meer dan 46 duizend volgers heeft op Instagram – wordt in de comments overspoeld met felicitaties. "Jaaa the word is out!! Zooo bijzonder!! Alleen jullie verhaal al samen❤️ kan niet anders dat het een pracht mensje wordt", schrijft een volger. En: "Ah wat een heerlijke love story😍 gefeliciteerd!", klinkt het. Aahw!

Ex-vriend en carrière

Sharon heeft al een kindje samen met haar ex-partner Brunno, een dochtertje genaamd Maliya. Sharon en Brunno gingen in mei 2021 uit elkaar. De twee waren elf jaar samen.

Sharon is bekend geworden door de meidengroep Raffish, die in 2004 voortkwam uit Popstars: The Rivals. Daarin zong ze onder meer met Eva Simons. Sindsdien bouwt ze aan een solocarrière en haalde ze de finale van The Voice of Holland. Ook heeft ze in 2014 een rolletje in een film gehad, namelijk in de familiefilm Heksen bestaan niet. Een jaar later, in 2015, deed Sharon mee aan Expeditie Robinson en in 2016 verscheen ze in De Beste Zangers van Nederland. Dit jaar was Sharon nog te zien in het programma Avastars. Kortom, een cv waar je u tegen zegt!

Bron: RTL Nieuws | BeeldL NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • NLD/Leidschendam/20231008 - Nederlandse première Trolls 3 In Harmonie Fotograaf: NL Beeld / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Sharon Doorson