Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met Bram en Esra van B&B Vol Liefde

Zijn ze nog steeds happy together?

Voor Bram had het B&B Vol Liefde-avontuur niet beter kunnen eindigen. De B&B-eigenaar verwelkomde meerdere leuke dames op zijn erf in Zweden, maar de vonk sloeg niet meteen over. Totdat hij Esra ontmoette tijdens de reünie van het programma! Esra reisde oorspronkelijk af naar Spanje, om het hart van Joy te veroveren, maar ze eindigde bij Bram. Hoe gaat het nu met de lovebirds?

Reünie

Tijdens de reünie was er nog geen spark tussen Bram en Esra, maar toen ze later die avond samen op het terras belandden sloeg de vonk ineens over. Esra vertelde toen enthousiast dat zij ook in Zweden heeft gewoond en met paarden heeft gewerkt. Een week later spraken ze weer af – en zo geschiedde. Want inmiddels vertoeft Esra al bij de Zweedse bed & breakfast van Bram, waar ze het onwijs naar de zin heeft. Op Instagram geeft ze een update over hoe het nu gaat.

Vragenrondje

Sinds Esra in Zweden woont, zien we op haar Instagram-profiel de meest prachtige kiekjes voorbijkomen. Gisteravond was het tijd voor een vragenrondje. Zo vraagt iemand hoe het nu gaat tussen haar en Bram. Daarop kan ze kort en duidelijk zijn: "Het gaat supergoed tussen ons!". Op de vraag of ze blij is met dit nieuwe leven, antwoordt ze: "Zeker weten! Ik kan mijn eigen ding doen heerlijk buiten in de natuur en omringd door dieren en mijn liefde." Zo leuk!

Op de boerderij

Esra helpt mee op de boerderij, maar heeft daarnaast ook nog haar eigen werk. Een mooie combinatie dus. Hoewel ze nog niet echt heimwee heeft gehad, geeft ze wel toe dat ze haar vrienden soms mist. Gelukkig vliegt ze eind deze maand naar Nederland om daar twee weken te verblijven. Ondertussen worden we op de hoogte gehouden via haar vlogs op YouTube!

Enne, ook Joy – voor wie Esra zich oorspronkelijk inschreef – heeft de liefde van zijn leven gevonden in het programma. Hij is nog steeds heel gelukkig samen met de knappe Daní, met wie hij plannen heeft om de wereld over te reizen in een busje die ze ombouwen tot camper. Te leuk!

Bron: Tips en Weetjes, Love Reality, Instagram @esradekker | Beeld: B&B Vol Liefde