Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sem de Coninck deelt zwangerschapsupdate: ‘Blijft een rollercoaster’

'De emoties blijven pieken'

Sem de Coninck en haar vriend Jason zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. De voormalig realityster houdt haar volgers de hele zwangerschap al up to date, zo ook nu weer. Sem is inmiddels 28 weken zwanger en dat betekent dat het derde timester is begonnen. Op Instagram vertelt ze hoe ze zich voelt.

Derde timester

"Einde trimester 2, begin trimester 3: 28 weken 👶🏼", begint Sem haar Instagrampost. Daarbij deelt ze een serie kiekjes van de afgelopen tijd, waarop we haar zowel zien lachen als huilen, vriend Jason meermaals voorbijkomt en haar groeiende babybuik goed te zien is. "Het blijft een rollercoaster zwanger zijn", omschrijft ze. "De emoties blijven pieken, de ene dag enorm veel energie en super blij, de andere dag verdrietig en futloos. Waarom? Ja geen idee. 😂"

Laatste maandjes

"Ik geniet enorm van de zwangerschap, de echo’s en vooral het voelen van ons kleine mannetje in mijn buik. Hij is SUPER actief en beweegt enorm veel", deelt Sem. "Dat heeft hij van z'n papa denk ik 🤪", grapt ze vervolgens. Inmiddels is het aftellen echt begonnen voor Sem en Jason. "Nog maar 3 maandjes en dan is ons vriendje bij ons. Ik kan niet wachten! De tijd gaat zo snel."

Helaas heeft een zwangerschap niet alleen maar mooie kanten, en dat weet Sem inmiddels ook. "Ik geniet ook enorm van het maagzuur en het gedruk op mijn blaas de hele dag. 🤓" Ha!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Babykamer

Nu de zwangerschap steeds meer op z'n einde loopt, is het koppel ook druk bezig met de voorbereidingen voor de komst van de kleine. "Deze week beginnen met het in elkaar zetten van de meubels en inrichten van de babykamer 🧸", deelt ze. "Klaar voor trimester 3 en klaar om de laatste maandjes af te tellen!"

Bron: Instagram @semdeconcink | Beeld: NL Beeld