Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x Get Curly-pakket t.w.v. €139,95

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

Het is weer woensdag en dat betekent natuurlijk dat we weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je hebben. Dit keer mogen we 3 pakketten met verzorgingsproducten van Get Curly t.w.v. €139,95 weggeven.

Curl Confidence

Door TikTok en Instagram gaan video's over het verzorgen van je krullen regelmatig viral. Anno 2023 weten we dat een goede krulverzorging het halve werk is, en willen we onze lokken het liefst verzorgen met de beste shampoo's en conditioners.

Get Curly weet er alles van. Farida Choukoud – oprichtster van De Krullen Company – deed jaren research naar de beste technieken, behandelingen en ingrediënten voor krullend haar. Haar bevindingen en kennis bundelde ze in haar merk Get Curly. Het resultaat? Diverse, verzorgende krullenproducten om u tegen te zeggen. Daarbij zijn de producten van Get Curly ook nog eens vegan, cruelty free en vrij van sulfaten, parabenen en siliconen.

Een aantal van die producten mogen we weggeven in een prachtig pakket. Welke producten er precies in het pakket zitten? Komt-ie:

Get Washed - Gentle shampoo

Zonder goede shampoo, geen fijne haircare routine. De Gentle Shampoo is verrijkt met Safflower-extract, dat bijdraagt aan het behoudt van proteïne in het haar. Proteïne is immers ontzettend belangrijk voor de elasticiteit van je haar en krullen.

€30,95

Get Wavy - Leave-in Moisturizer

Deze leave-in moisturizer is regelmatig uitverkocht, en wij snappen wel waarom. Deze moisturizer verzwaart je lokken niet, maar voedt en hydrateert ze juist. Het resultaat? Prachtige, levendige slagen in je lokken.

€ 27,50

Get Curly - Leave-in moisturizer

Heb jij veel krullen? Dan is de Get Curly Leave-in moisturizer wat voor jou. Ook deze moisturizer verzwaart je krullen niet, maar voedt en hydrateert ze. Zeg maar hallo tegen prachtige, bouncy curls. 

€28,50

Get Softly - Natural Serum Rosemary

Dit 100 procent natuurlijke haarserum beschermt, voedt en verzacht je lokken. Smeer wat olie over de volledige lengte van je haar, maar smeer vooral wat extra's in de punten. Heerlijk!

€24,50

Get Definition - Heavy Hold Custard

Heb je de leave-in conditioner in je natte lokken gedaan? Sluit dan af met de Get Definition Heavy Hold Custard. Deze custard scrunch je in je haar om je krul of slag extra te activeren.

€28,50

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om bovengenoemde producten te winnen? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk 3x een Get Curly-pakket t.w.v. €139,95 weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='98']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 24 oktober 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.