Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Love Islands Fé gaat voor compleet andere look

Looking good, Fé!

Fé Bolleboom kennen we natuurlijk allemaal van Love Island, maar óók van haar lange bruine lokken. Het is weliswaar haar signature look geworden. Toch vond Fé het tijd voor verandering, en besloot daarom om een schaar in haar lokken te zetten. Wait, what?

Lennert

De romance tussen Fé en Lennert ging als een sneltreinvaart in Love Island, waar de twee elkaar binnen no-time supergoed leerden kennen. En hoewel je zou kunnen zeggen dat 24/7 op elkaars lip zitten nu niet écht het recept is voor een goede relatie, leken Fé en Lennert dat helemáál niet erg te vinden. De liefde tussen de love birds groeide alleen maar tijdens het programma, en hoewel niet alle kijkers fan waren van het stel, bleek hun relatie zelfs nadat ze de winst misliepen sterker dan ooit. Zoals Fé zelf zei: “Ik ben toch met de hoofdprijs naar huis gegaan.”

Toch bleek dat liefdessprookje niet te werken tussen de twee, en zetten ze uiteindelijk toch een punt achter hun relatie.

Nieuwe coupe

En hoewel we Fé allemaal kennen met haar lange bruine lokken, vond de beauty het toch tijd voor iets anders. Like, why not? Een andere haarkleur hier en daar, wat dode puntjes eraf: we hebben het allemaal gezien bij Fé, maar dit keer ging de Limburgse voor een totáál andere look. Wow!

Want wat blijkt? Fé heeft een schaar in haar lange lokken gezet en is gegaan voor een lange bobline. Je kunt dus wel stellen dat ze nu écht is begonnen aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Op TikTok deelt ze het resultaat met haar volgers.

@febolleboom TRANSFORMATION TIME @H.D #transformation #hairtransformation ♬ samsinclairfx on instagram - Sam Sinclair

Reacties

Ook haar volgers hadden deze amazing transformatie niet aan zien komen, maar hey: they're here for it! "Wow deze had ik niet zien aankomen! Wel kei mooi!!!", schrijft iemand dan ook onder de video. "Staat je ZO goed", reageert iemand anders. Anderen reageren met: "wat een power move😍", "Staat je geweldig😍😍" en "Wat staat jou nou niet prachtig😍" Looking good, Fé!

Bron: Fem-Fem, TikTok | Beeld: TikTok, NL Beeld