Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-koppels Debbie & Paul en Joy & Daní over plotselinge bekendheid

'Het was wel even wennen in het begin'

Het kan je niet ontgaan zijn: B&B Vol Liefde was deze zomer een enorm succes! Enne, dat merken B&B-koppels Debbie & Paul en Joy & Daní ook nog dagelijks. In gesprek met Grazia vertellen de populaire B&B Vol Liefde-sterren hoe ze de plotselinge bekendheid ervaren.

Even wennen

"Het was wel even wennen in het begin", zegt Joy eerlijk. "Het is nu ook wel fijn dat het voorbij is, want nu zijn we gewoon lekker bezig met onze eigen dingen." Joy en Daní zijn nog altijd happy together en hebben grootse plannen samen! Zo deelde het stel eerder al op Instagram dat ze een busje hebben gekocht die ze gaan omtoveren tot camper. Enne, aan Grazia verklapten ze dat ze ermee naar Bali willen rijden. Hoe cool!

Ook Debbie had de plotselinge bekendheid niet verwacht. "Verbazingwekkend", vat ze het dan ook samen. "We waren verrast." En lover Paul ontkomt ook niet aan de aandacht. Hij is immers al sinds aflevering één publieksfavoriet. "Het is heel erg leuk om alleen maar positief benaderd te worden – dat is wat ons gebeurt nu", vertelt hij.

Mensen op straat

"Ja dat is wel echt heel bizar", vindt ook Daní. "Maar ik vind het ook wel echt heel mooi of zo. Want als je mensen op straat tegenkomt...ze denken echt dat ze je kennen", vertelt ze. "En dat vind ik zo bizar... Dat ze zo hebben meegeleefd in het programma." Ook Debbie en Paul kunnen niet meer over straat zonder herkend te worden. "We worden wel aangeroepen van heinde en verre, maar allemaal leuk", zegt Paul daarover.

"Heel raar" vindt Debbie het. "Omdat als je je naam hoort roepen, dan kijk je om en denk je: ik ken iemand. Maar nu moet je elke keer – nog steeds – echt schakelen. Wij wonen natuurlijk in Spanje, daar word je gelukkig wat minder snel aangesproken, hier is het wel pittig. Maar ook alleen maar aardig", benadrukt ze.

Steeds natuurlijker

"Het is wel gek. Je voelt je ook constant aangekeken", aldus Joy. Toch gaat het de B&B-hottie steeds beter af. "Het is inderdaad wel even wennen, maar ik merk wel dat we daar steeds beter mee omgaan en het wordt wel iets natuurlijker." En Debbie? Die geniet vooral van alle vrolijke mensen om haar heen. "Iedereen die ons ziet, daarbij gaan de mondhoeken omhoog", zegt ze stralend. We get that! 

Beeld: NL beeld