Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Joy over kritiek: 'Werd op de proef gesteld'

'Op straat krijg ik eigenlijk alleen maar positieve reacties'

B&B Vol Liefde-koppel Joy en Daní hebben de liefde bij elkaar gevonden tijdens het programma. De tortelduifjes zijn dan ook al een tijdje heel gelukkig en wonen inmiddels samen. Ze vertellen in de nieuwste Grazia over hun toekomst én hun deelname.

Veel kritiek

Hoewel de twee al een tijdje heel erg gelukkig zijn, heeft Joy behoorlijk wat kritiek over zich heen gekregen tijdens de afleveringen. "Ja, tijdens de afleveringen merkte ik wel dat ik echt op de proef gesteld werd of ik mentaal sterk genoeg was. Maar ik geloof wel dat dit gebeurde om mij sterker te maken als mens", aldus Joy. "Ik begrijp zeker dat mensen bepaalde kritiek hebben, maar ze kennen me niet echt dus ik vind dat ik het ook niet te serieus moet nemen. We hebben in totaal tweehonderdtwintig minuten gefilmd en daar misschien twee of drie uur van uitgezonden. Dus je ziet maar één procent van wat er gefilmd is, en dat is pas de helft van wat er allemaal gebeurd is. Maar de kritiek hoort er denk ik bij. En op straat krijg ik eigenlijk alleen maar positieve reacties."

Geruchten

Daarnaast gingen er ook geruchten rond dat Joy een acteur zou zijn. Maarre, wat is daarvan waar en wat vindt hij daarvan? "Toen ik naar Nederland kwam op mijn achttiende, heb ik me ingeschreven bij een modellenbureau omdat ik modellenwerk heb gedaan toen ik jonger was en op Bali woonde. Ik heb me daar aangemeld als model/acteur maar heb er uiteindelijk nooit iets mee gedaan, dus daar is niks van waar." Aha!

Afleveringen kijken

Naast alle kritiek en geruchten, had het stel ook nog tijd om naar de andere B&B-eigenaren te kijken, iets wat ze naar eigen zeggen erg leuk vonden. Maarre, wie van de eigenaren vonden ze eigenlijk het leukst om naar te kijken? "Debbie!", roept Daní dan meteen. "Ja, we hebben echt genoten van Debbie", haakt Joy daarop in. "Ik heb zelf ook wel een goede band opgebouwd met Walter, nadat we elkaar hebben ontmoet bij de reünie. Maar het is toch gek dat je best wel een beeld vormt over iedereen, zoals mensen dat ook over ons doen, terwijl we weten dat dat beeld helemaal niet echt klopt. Toen ik bijvoorbeeld Petri in de afleveringen zag, dacht ik dat ze een onvriendelijke vrouw zou zijn, terwijl ik haar juist superlief vond toen ik haar in het echt ontmoette."

Het hele interview met Joy en Daní lees je in de nieuwe Grazia. Vanaf vandaag in de winkel!

Tekst: Esther Reitsema | Beeld: B&B Vol Liefde