Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk! Late Night Shopping is terug in de Designer Outlets Roermond en Roosendaal

Geniet van tot wel 70 procent extra korting bovenop de outletprijzen!

Het wordt nu toch echt tijd om je zomeritems te verruilen voor herfst- en winterkleding. Is jouw garderobe aan uitbreiding toe? Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal to the rescue. Weinig tijd om te shoppen tijdens reguliere winkeltijden? Ook daar hebben de Designer Outlets over nagedacht. Tijdens Late Night Shopping van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober kun je tot in de late uurtjes winkelen en honderden aanbiedingen in de wacht slepen tot wel 70 procent extra korting bovenop de outletprijzen.

Designer Outlet Roermond

Wist je dat je in Designer Outlet Centre Roermond het hele jaar door items kunt shoppen met tot wel 70 procent korting op de retailprijs? Bij het outlet centre kun je onder meer items van Burberry, Emporio Armani, Gucci, Karl Lagerfeld, Prada en Versace vinden. En dat is nog lang niet alles. Recent openden heel wat nieuwe topmerken een boetiek in het outlet centre, waaronder Maison Valentino, WRSTBHVR, MyJewellery, Name It en MacKage.

Designer Outlet Roermond bevat meer dan 180 designerwinkels en een rijk horeca-aanbod waaronder Frites Boutique, La Place, Wagamama, Dunkin’, Starbucks en YoYo Fresh Tea. Het outlet centre ligt op wandelafstand van het stadscentrum van Roermond, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad. Een leuke bestemming voor een dagje weg dus!

Designer Outlet Roosendaal

Jawel, ook in Designer Outlet Centre Roosendaal shop je het hele jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs. Welke topmerken hier te vinden zijn? Onder meer: Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, Lyle & Scott en Calvin Klein. En ook hier werden onlangs nieuwe winkels geopend waaronder: MyJewellery, Name It en Scotch & Soda.

Designer Outlet Roosendaal ligt op zo'n 45 minuten rijden van Rotterdam en heeft meer dan 100 topmerken waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Hugo Boss en Levi’s, en een gevarieerd food aanbod zoals Frites Atelier, La Place, Per Tutti en Dunkin’. Ook zijn er tal van ontspanningsfaciliteiten in de buurt van het centre, zoals een spa en een zwembad. Ideaal voor een dagje weg, dus!

Shoppen tot in de late uurtjes

Kun je niet wachten om bij een van de centres te shoppen? Dan hebben we heel goed nieuws! Tijdens Late Night Shopping, van 13 tot en met 15 oktober, bieden de centres heel wat extra’s: tot wel 70% extra korting bovenop de outletprijs, en extra lange openingstijden.

Designer Outlet Roermond

Waar:

Stadsweide 2, Roermond

Wanneer:

Vrijdag 13 oktober tot en met zondag 15 oktober

9.00 uur - 22.00 uur

Designer Outlet Roosendaal

Waar:

Rosada 70, Roosendaal

Wanneer:

Vrijdag 13 oktober tot en met zondag 15 oktober

10.00 uur - 21.00 uur

Uiteraard kun je ook tijdens Late Night Shopping genieten van de vele restaurants en bistro’s of de gezellige terrassen in de herfstzon. Hoe fijn!