Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan is vandaag je geluksdag!

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld BoogschutterLucky you! Vandaag, woensdag 4 oktober, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Boogschutter: 23 november - 21 december

Dit kunnen een paar hectische en onvoorspelbare weken voor je worden. Jij houdt als vuurteken best wel van verrassingen en avontuur, alleen nu wordt het jou soms zelfs te gortig. Op die momenten is het zaak dat je even pas op de plaats maakt en overzicht creëert.

Wat is er aan de hand en wat kun jij daaraan doen? Dit helpt je er op de juiste manier mee te dealen, zonder dat het je te veel energie gaat kosten

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Gossip Girl