Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Voor op de wishlist: The Invisible Hold Hairspray Hair Rituel by Sisley + winactie

De musthave van het moment als je het ons vraagt.

Meer volume? Check! Een fijne verzorging? Dubbelcheck! The Invisible Hold Hairspray Hair Rituel van Sisley doet haar naam eer aan. Deze haarspray brengt niet alleen je lokken in model, maar is ook nog eens een treat voor je lokken. En het leuke is: wij mogen één exemplaar weggeven.

Hair Rituel

Of je nu gaat voor een weelderige bos of een super sleek look: de nieuwste haarspray van Hair Rituel by Sisley is je beste vriend. Voor The Invisible Hold Hairspray liet het merk zich inspireren door de backstagewereld van modeshoots, een wereld waarin het heel belangrijk is dat je snel van look kan veranderen. Superhandig, want dit betekent dat ook jij in een handomdraai een catwalk-worthy kapsel kan creëren.

De fixatiespray is langhoudend, voelt niet plakkerig aan én is anti-pluis. Bovendien is de spray ook een treat voor je lokken. De fixatiespray is namelijk verrijkt met vitamine B5 en Vitamine E-acetaat. Zodra jij je lokken met de spray van meer volume voorziet, verzorg je dus meteen je haar. En zoals je van Sisley gewend bent, heeft Hair Rituel uiteraard de kenmerkende, verslavende geur van het merk. Hoe fijn!

€82,50 (250 ml)

Win, win, win

Wil je kans maken op The Invisible Hold Hairspray Hair Rituel by Sisley? Snappen we. We mogen daarom één exemplaar weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes.

[mail-win-form id='97']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 17 oktober 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.