Winning Wednesday: 1x verrassingspakket voor je hond of kat van Purina

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Aangezien de Winning Wednesday dit keer op Dierendag is, hebben we een leuke winactie voor je huisdier. We mogen namelijk 1x een verrassingspakket van Purina voor je hond of kat weggeven!

Dierendag

Jawel, dé dag van het jaar waarop we onze harige vrienden in het zonnetje zetten is weer aangebroken: Dierendag! Vandaag worden huisdieren extra verwend met lekkernijen, knuffels en nog veel meer. Dierendag is voor ons een extra reminder dat onze trouwe metgezellen ons ontzettend veel liefde en vreugde brengen. Een reden waarom je huisdier een heus feestmaal verdient. Daarom mogen we van Purina 1x een verrassingspakket voor je hond of kat weggeven.

Purina

Purina is al 125 jaar de expert op gebied van dierenvoeding en heeft als missie hoogwaardige voeding voor huisdieren te bieden om hun gezondheid, geluk en welzijn te bevorderen. Zo biedt Purina een uitgebreid assortiment met voedingsproducten voor huisdieren die zijn samengesteld op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om te voldoen aan de behoeften van huisdieren in verschillende levensfases. Purina werkt nauw samen met dierenartsen, voedingsexperts en dierenliefhebbers om te zorgen dat mens en dier samen gelukkiger zijn. In Nederland zijn onder meer Felix, Gourmet, Purina One en Pro Plan onderdeel van Purina.

Ter ere van Dierendag mogen we een heus Purina-verrassingspakket weggeven. Hoewel het een verrassing is wat er in het pakket zit, mogen we wel een tipje van de sluier oplichten wat erin zit. Zo zit er onder meer voer en een mix aan diverse lekkere snacks voor je hond of kat in het pakket. Hoe leuk!

Bekijk hieronder een greep uit de collectie van Purina:

Win, win, win

Wil je kans maken op een mooi Purina-pakket voor je hond of kat? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Wie weet geniet jouw trouwe dierenvriend binnenkort wel van een fijn Purina-pakket!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 10 oktober 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: Adobe Stock 

Laatste nieuws