Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

HEMA strikes again: deze virale kaarsen wil je hebben

Hoe leuk voor de herfst?

glass jars filled with long colorful candles on a shop shelf

De herfst is begonnen! En dat betekent dat de dagen weer korter worden en we ons vaker terugtrekken in ons stulpje. Lekker Gilmore Girls kijken, terwijl je onder een kleedje op de bank zit met kaarsen om je heen. HEMA verkoopt nu de perfecte kaarsen voor de herfst.

Virale producten

Op TikTok gaan regelmatig parels van producten viraal. Zo schreven we eerder al over de populaire tompoucekoffer van de HEMA en raakten we door het dolle heen van een handig product voor je airfryer van de Wibra. HEMA heeft nu opnieuw leuke nieuwe items in de collectie, namelijk deze kleurrijke kaarsen in verschillende vormen. Ze gaan op dit moment helemaal viraal op TikTok.

Bubbelkaarsen

Deze chunky gekleurde bubbelkaarsen zijn té leuk voor de herfst en komen in allerlei verschillende vormen en maten. Zo heb je ze met dikke of dunne bolletjes en komen ze in verschillende vrolijke kleurtjes. TikTokker @petitelivingalmere heeft er snel een in huis gehaald en we moeten toegeven dat ze wel heel gezellig staan!

@petitelivingalmere Deze kaarsen van @HEMA vind ik zo leuk! Die vorm 🥰 #hema #hemashoplog #hemanederland #hemakaars #hemakaarsen #comeshopwithme #hemahaul #interiorhaul #interior #candles #kaarsen #cozyseason #cozyathome #interieur ♬ Otra Vez - ProdMarvin

Wat de kaarsen nog leuker maakt? Dat ze maar twee euro (!) per stuk kosten. Dat wordt rennen naar de HEMA!

Bron: Girlscene | Beeld: TikTok, Adobe Stock

Lifestyle
  • special events or holilday colorful candles in jars at a shop for sale