Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x Faux Leather Trenchcoat van Costes t.w.v. 119,95

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en dat betekent natuurlijk dat we weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je hebben. Dit keer mogen we 1x een Faux Leather Trenchcoat van Costes t.w.v. 119,95 weggeven!

Costes

Tijdens een inspiratietrip naar de toonaangevende fashionsteden Parijs, Kopenhagen, New York en Londen kwam een ​​team van ontwerpers op het idee om een ​​vernieuwend internationaal fashion boutique concept te creëren, met een Franse inslag. In 2013 werd de eerste Costes winkel geopend en dit jaar bestaat de winkelketen alweer 10 jaar. Eigentijdse, fashionable vrouwen die op zoek is naar iets nieuws en verrassends, zijn hier op het juiste adres!

Bij Costes kun je terecht voor day-to-night outfits: van city chic tot stijlvol zakelijk, van tijdloos basic tot avontuurlijk rebels. Zo shop je moeiteloos een volledige outfit bij elkaar voor iedere mood en voor iedere gelegenheid.

Faux Leather Trenchcoat

Nu de dagen weer in rap tempo korter worden en de temperaturen dalen, is het tijd om jezelf in een nieuw jasje te steken. Costes lanceerde deze maand een collectie vol verschillende styles, shapes en sizes! Onze gouden tip: investeer in een mooie trench coat. Een klassieke jas waar je zeker een aantal jaar plezier van zal hebben, want ze raakt nooit uit de mode. Laat de capuchon van je hoodie er bovenuit piepen of een klein randje van een mooie blouse, voor een extra persoonlijke touch.

De lakleren trenchcoat is een spannende twist op de klassieke trenchcoat en heeft afgelopen jaar de runways compleet veroverd. Deze glanzende variant is een echte blikvanger en heerlijk voor regenachtige herfstdagen.

€119,95

Win, win, win

Wil jij kans maken op deze stijlvolle jas van Costes? Wij mogen 1x Faux Leather Trenchcoat (t.w.v. €119,95) weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='94']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 4 oktober 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.