Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze broekentrends gaan we in de herfst van 2023 veel zien

Trend-alert!

Nu de zomer aan z'n einde komt, staat het herfstseizoen alweer voor de deur. We kunnen nog enkele dagen genieten van een lekker temperatuurtje, maar straks wordt het weer tijd voor warm knitwear, fancy regelaarzen én lange broeken niet te vergeten. Deze broekentrends gaan we in de herfst van 2023 veel zien.

Nieuw seizoen, nieuwe trends

Bij een nieuw seizoen, horen nieuwe trends en daarom hebben we de broekentrends van de herfst voor je op een rijtje gezet.

1. Felle kleuren en patroontjes

Dit najaar zullen kleurrijke broeken en broeken met patroontjes weer helemaal trendy zijn. En eigenlijk heeft deze tijdloze modetrend de fashion-world nooit verlaten. Het blijft een musthave, deze look! De flared broeken maken een comeback, want de gezellige kleuren en prints zijn helemaal terug van weggeweest. Zo gaan we vrolijk de herfst door!

2. Rok over je broek

We gaan terug in de tijd met deze broekentrend, want een rok over je broek was namelijk he-le-maal hip in 2010! Waarschijnlijk zul je even moeten wennen aan deze nieuwe en bijzondere combinatie. Maar no worries, deze trend zal in het najaar overal te zien zijn. Een voordeel: we krijgen deze herfst geen koude benen.

3. Chique cargopants

De cargopants zijn al een tijdje een modetrend. We kennen de broeken met een streetwear-achtige look, maar daar komt vanaf dit najaar verandering in! We maken namelijk kennis met cargopants in een chique vorm. De baggy broek blijft nog steeds lekker wijd met zakken over de broekspijpen, maar het is een nét iets nettere variant. Ideaal voor een speciale gelegenheid of voor op kantoor. Bovendien wordt deze trend vaak gedragen in de kleuren zwart, groen en beige, dat helemaal past bij het herfst-kleurenpallet. We love it! 

Ondanks dat we gek zijn op de zomer, kunnen we met deze nieuwe modetrends niet wachten op de herfst. We zijn obsessed!

Bron: Girlscene | Beeld: Adobe Stock