Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit zijn de eerste beelden van La Casa de Papel: Berlin

En dít is de releasedatum!

Ein-de-lijk is het zover: de trailer van een gloednieuwe serie La Casa de Papel: Berlin is te zien. Netflix kondigde een tijdje geleden al aan dat er een spin-off over personage Berlin zou komen, maar het bleef lang stil rondom dit vervolg. Gelukkig heeft de streamingdienst nu meer bekend gemaakt over de prequel. We hebben namelijk de beelden én de releasedatum!

La Casa de Papel: Berlin

Drama, romances, spanning en mind games: La Casa de Papel is zo'n serie die je wíl zien, die je opnieuw en opnieuw kunt kijken en nooit verveelt. Goed nieuws voor alle La Casa de Papel-fans: de beelden van de nieuwe serie zijn nu te zien én de releasedatum is bekend. We can't wait!

In een aankondigingsvideo die Netflix eerder deelde dit jaar konden we al een kijkje nemen in het spannende vervolg en nu is éindelijk de trailer te zien. "Waar anderen risico's zien, ziet hij mogelijkheden en adrenaline. Uit de wereld van La Casa de Papel is hier: Berlin", schrijft Netflix op Instagram over de spannende beelden.

Het leven van meesterbrein Berlin

We komen meer te weten over het leven van meesterbrein Berlin (gespeeld door Pedro Alonso). We volgen hem in de jaren voordat hij samen met de professor en de bende de roofoverval pleegde. "Slechts twee dingen kunnen een donkere dag opfleuren: het eerste is liefde, het tweede is het stelen van een fortuin", deelde Netflix destijds. Ook zien we dat de serie zich zal afspelen in Parijs. Oeh, dat belooft veel goeds!

La Casa de Papel: Berlin is vanaf 29 december te zien op Netflix.

Bron: Grazia archief, Instagram @netflixnl | Beeld: NL Beeld, Instagram @netflixnl