Winning Wednesday: 1x Moroccanoil verzorgingspakket t.w.v. €211,00

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 1x een verzorgingspakket van Moroccanoil t.w.v. €211,00 weggeven!

Moroccanoil

Als je goed voor je haren wil zorgen, of de glans van je lokken naar een hoger niveau wil tillen, ben je bij Moroccanoil aan het juiste adres. Zo zijn alle producten van het merk verrijkt met een verzorgende arganolie, waardoor elk product een treat is voor je lokken. Enne, wij mogen een prachtig pakket met zes verzorgende producten weggeven. Wat er in het pakket zit? Komt-ie:

1. Color Care Shampoo:

De Color Care Shampoo van Moroccanoil doet z’n naam eer aan. De shampoo verlengt de levensduur van je gekleurde haar, verbetert het én geeft je lokken ook nog eens extra glans. Daar worden we blij van.

€28,50 (250 ml)

2. Color Care Conditioner

En als je dan toch bezig bent met het verlengen van de levensduur van je haarkleur, mag de Color Care Conditioner niet ontbreken. Deze conditioner bevat – net als de Color Care Shampoo – onder meer granaatappelextract om je haar te beschermen tegen kleurverlies.

€28,50 (250 ml)

3. Protect & Prevent Spray

We weten het allemaal: voorkomen is beter dan genezen. Met de Protect & Prevent Spray bescherm je je haarkleur tegen dagelijkse schade. De spray bevat een mix van antioxidanten om stressfactoren, vervuiling en Uv-stralen te neutraliseren, en absorberen zonnefilters de Uv-stralen. Ideaal!

Protect & PreventSpray_160ml_RGB (1)
€34 (160 ml)

4. Color Depositing Mask Clear

Meer glans? Check. Fijne verzorging? Dubbelcheck. Het Color Depositing Mask Clear geeft je lokken een stralende en gezond ogende gloed. Het masker helpt de haarschubben te herstellen, waardoor je lokken een fijne boost krijgen.

Color_Depositing_Mask_200ml_Clear_RGB
€36 (200 ml)

5. Treatment

De Moroccanoil Treatment Original is de crème de la crème voor je lokken. Deze olie geeft je haar zijdezachte lokken met een prachtige glans. De olie zit bovendien vol met arganolie en vitamines, waardoor dit product een treat is voor je lokken. Geschikt voor elk haartype.

€49 (100 ml)

6. Brumes du Maroc

De Brumes du Marco Hair and Body Fragrance Mist is heerlijk verfrissend. Deze mist bevat een mix van pittige amber een bloemige noten, waardoor de mist niet te zwaar ruikt, maar lekker fris is. Heerlijk om je haar en lichaam gedurende de dag mee op te frissen.

Fragrance Mist_100ml_CMYK_No Reflection
€35 (100 ml)

Win, win, win

Zie jij het al zitten om je lokken te verzorgen met bovenstaande producten? Begrijpelijk. Wij mogen daarom één pakket met Moroccanoil-producten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 19 september 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws